![]() |
|
307 double din |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 Saat 22:50 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=9CMAGnXBOVg&feature=related
arkadaşlar double din araştırırken böyle bişey buldum acaba bu ön camın altında ne kadar dayanıklı olur ? yol bilgisayarı ekranım solukken açıkcası tereddüt etmedim değil şimdi:) |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Buna benzer bişi. Lcd panel dayanıklıdır. Darbe v.s olmazsa bişi olmaz. Yalnız allah korsun hırsız v.s dikkat çeker o yanı var.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/7-Car-DVD-DASH-PLAYER-GPS-Navigation-TV-FM-Peugeot-307-08-09-4GB-SD-CARD-/320706192840?pt=Car_Audio_Video&hash=item4aab9425c8 |
||
![]() |
||
|
Benim 206+ için 207 ninki oluyordu ama fiyat pahalı ve türkiyede garantisi olmayan bir ürün.
Bütün özellikleri aktif olarak çalışıyor. Herşey aracınıza uygun. Hiç delme takma yok. Kendi sisteminizi söküyorsunuz güzelce kabloları çıkartıyorsunuz bunlara takıyorsunuz ve monte olay bitmiştir. Yol bilgisayarı kumanda v.s herşey çalışıyor. |
||
![]() |
||
|
ebayden daha önce hiç alışveriş yapmamıştım, ürünün gümrük girişinde sıkıntı olmuyor mu acaba?
|
||
![]() |
||
|
şuan için bulunduğum yerde hırsızlık sıkıntısı yok diyarbakırın sakin bir yerindeyim , ama dediğiniz doğru hırsızlar için dikkat çekici ama ne yapayım teyp almışken böle bi ürün almak istiyorum iyice kararsız kaldım. bi arkadaşta in-dash ları önerdi ama bakalım kaldım iyice arada
|
||
![]() |
||
|
p.m. gönderildi.
![]() |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
arkadaşlar bende bu ay taktırmayı düşünüyorum Double Din fakat bu gördüğümüz orjinal ürün sanırsam peki nasıl temin edebilirim ?
|
||
![]() |
||
|
p.m. gönderildi. ![]() |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
bende bir p.m alabilirmiyim :D lütfen
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu ürünler orjinal değil ayrıca yukarıdaki ürün bildiğim kadarı ile yeni kasa 307 lere uyumlu. eski kasalarda çalışmıyor. birde sürüş esnasında sizden 1metre ilerideki ekrana nasıl dokunacaksınız? |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
|
||
![]() |
||
|
Ürünler elbette orjinal değil. Orjinali bu fiyata toplamak kolay değil ama orjinaliden daha fonksiyonlu. Arkadaşın dediği doğru ekran dokunmatik ve uzakta kalıyor. Çok fonksiyonlu seçenekklerde ekranı kullanmak gerekiyor onun dışında kumanda ve teybin kendisi yetecektir. Uyum konusunda Soketler önemli diye düşünüyorum. Benim aracımın önü 207 ile aynı ama 206 nın ıso soketleri mevcut. Aynı ürünün 206ya göre olanı var onunda ekranı uygun değil. Satıcı ile görüştüm ve istediği fotolar teknik servisine gönderdim. Bazı 207 modellerinde de rd3 tipi ıso soketi kullanıldığını söyledi. Bana gönderecekleri kablo demetinin benim aracıma olacağı ve eksiksiz çalışacağı söylendi. |
||
![]() |
||
|
elbette p.m. gönderildi. |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar ürün gittigidiyor da var 1399 tl:) ayrıca ekran dokunmatik en azından benim youtube de seyrettiğim bi kaç video içinde dokunmatik olanlarda vardı. individual arkadaşımızın dediğide doğru dokunmatiği kullanmak zor olur ama hem direksiyon kumandasından hemde ana üniteden yani cd calardan kontrolleri yapılarbiliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=heAirJu9xhc&feature=related ispanyolca konuşuyor eleman anlayan varsa :) |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir p.m d ben alayım tşk.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |