![]() |
|
trafik cezası tahsili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2011 Saat 17:12 |
bu gün ilk cezamı yemişim ve ppt ile tebliği geldi 66tl
bende netten sorguladım gözükmüyordu. ben yinede İnternet bankacılıgı vasıtasıyla beyanlı olarak ceza makbuzu numarasını da girerek ödedim ve 49.50Tl tahsil edildi. şimdi bu tahsilatla ilgili yapmam gereken başka bir şey var mı ilerde bana katlanıp geri dönmesin? bilgisi olan varsa yardım ederlerse teşekkür ederim.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ceza miktarı 45 gün içerisinde ödenirse indirimli olarak ödeniyor nette görünmemesi normal benim öyle görünmeyipde ödediğim 750 tl var :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geç işledikleri için nette göremiyorsunuz malesef :) Geçmiş olsun,ufak bir rakamla atlatmışsınız.Dekont ya da makbuz çıktısı alsaydınız,saklamanızda fayda var.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
dinçer 45 değil 15 gün içinde olması gerekmiyor mu (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben de 15 gün diye hatırlıyorum. Ödediğinize dair evrakları muhafaza etmeniz gerekiyor ki, ödememişin arkadaş dediklerinde, ahanda evrak arkadaş ödedim ben onu diyebilesiniz.
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
ilginize teşekkur ederim
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |