![]() |
|
alarm tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2011 Saat 12:47 |
|
öncelikle herkeze selam
araca alarm taktırmak istiyorum ancak kumandasız olanlardan yani kendi anahtarı üzerinde devreye sokup çıkartacam konuyla ilgili bana marka ve model tavsiyeleriniz nedir ve nerde taktırmak lazım güzel bir usta tavsiyeside isteyecem sizden... şimdiden herkeze teşekürler....
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu noktada en ıyısı Cenmax tır... Modelıde 922 olacak sanıyorum. Kumandasız olup aracın kendı kumandası ıle calısıyor...
|
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
942 olarak geçiyor katalokta sanırım bundan alacaz birtane , birde xrlerde motor kilitleme olayı varmı .
|
||
![]() |
||
|
Evet 942 olabılır aklımda yanlıs kalmıs herhalde ama 922 dıye bır modelıde vardı galıba
![]() |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
desi optima nrc de sizin istediğiniz gibi bir sistem,marka olarakta desi yi zaten biliyorsunuzdur.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
|
Tam hatırlayamıyorum ama sanırım Hakan83 un 206 felıne aracına desı taktırmıs ama tam memnun kalmamıs sanıyorum. Artık alarmın kendısınden mıdır veya montaj edenden mıdır bılemıyorum. Boyle bır duyumum var yanı...
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
desnin nrc modelleri kumandasız modelleri 3 4 farklı modeli var özellikleri değişiyor,bizde desi kullanırdık memnun kaldık genelde,kendi bayilerinde montaj yaptırınca bir sorun çıkacağını sanmıyorum,gerçi ustayla da alakalı. ben ekonomik olsun diye optima serisini önerdim birde galaxy serisi var kumanda dan araç çalıştırma gibi özelliklerde ekleniyor ozmn sisteme.hatta konuşan alrm bile var geçenfiyat almak için gittiğimde yoktu türkçe konuştuğunu söylediler.görmek istiyorum.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
||
![]() |
||
|
tamam en kısa sürede bir tane alıyorum bundan ...
![]() |
||
![]() |
||
|
okumadan attım bir piyasa araştırmasına giriyorum montaj dahil bir yer bulacaz artık...
Düzenleyen DRIVER34 - 21 Eylül 2011 Saat 15:16 |
||
![]() |
||
|
desialarmda buldum birtane 160 tl montaj dahil...
acaba diyorum biraz abartsamda aracı çalıştırandan mı alsak acaba diyorum ama. .. bakacaz... yeni evli adama çok gibi geliyor... Düzenleyen DRIVER34 - 21 Eylül 2011 Saat 15:40 |
||
![]() |
||
|
desi lerin fiyatları sabit olur işcilik fiyatlarıda aynı şekilde markanın ana sayfasından fiyatlar ve yetkili servis bilgilerine ulaşabilirsiniz.kdv durumuna dikkat edin dahil mi değil mi :)
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
||
![]() |
||
|
araba çalıştırandan düşünüyorum bende,ablamın rahatsızlığından dolayı soğuk hiç iyi gelmiyor ona stop etmeden önce klima ilgili gerekli ayarları yapıp bırakınca kış sabahları daha iyi olacaktır,malum dizel motorlar geç ısınıyor.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
||
![]() |
||
|
Pekı bu yenı model alarmlarda vıtes kontrolu varmı ? Eskıden bır abımız 200E mercedes aracını vıteste unutmus uzaktan calıstırayım demıs basmıs araba mars yapınca el frenı cekık olmasına ragmen hareket edıp baska araca carpmıs
![]() ![]() ![]() Onu bana soyledıgınde cok sasırmıstım
![]() |
||
![]() |
||
|
valla onu ben kesin yaparım :D heralde işallah vardır öyle bir koruma...
|
||
![]() |
||
|
evet vitesteyken araç çalışmıyormuş ....
|
||
![]() |
||
|
hehe
![]() |
||
![]() |
||
|
Evet o zaman guzel
![]() |
||
![]() |
||
|
istediğim 160 tl 100 tl daha verip araba yı çalıştırıp vurmayanından alacam heralde....
![]() |
||
![]() |
||
|
http://www.cenmax.com.tr/alarm.html
942 evet desi nasıldır cem abi bilirsin sen |
||
![]() |
||
|
Cenmax Derim Ben Daha Başkada Bişey Demem... Buda Böyle Biline :))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |