![]() |
|
Şamandıra sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emntstn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1982 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 18:08 |
Arkadaşlar aracım lpgli.1 ay önce carbon clean yaptırdım.sonra depodaki benzini bitirene kadar aracı benzinde kullandım.sonra araca benzin aldım.araçta çeyrek deponun üstünde benzin vardı.lpgde kullanmaya başladım.malum benzin ibresi sonuna kadar düştü bi daha çıkmadı yukarı.3 gün önce araca 35 tllik benzin (8lt) aldım.ibre ışığın az üstüne çıktı.depodaki benzin uçtumu acaba?sadece aldığım kadar benzini gösterdi.depoda hiç yokmuş gibi davrandı.
depodaki eski benzin uçmuş olabilir mi? veya şamandırada bi sorun mu var?
|
|
2003 307 1.6 16v triptonik-tartarini
Çorlu-TEKİRDAĞ Emin TAŞTAN |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şamandıra sensörlümü acaba ?
sensorluyle bayır assa yada yukarı durdugunda oluyo o problem ama bı sure sonra kendı kendıne duzelıyo arac duz zemınde durdukca
?????
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce bu sorunu 307 si olan arkadaşlarda duymuştum. Belli bir litre miktarından sonra araç benzini algılıyordu. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
|
|
![]() |
|
emntstn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1982 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
bu konuda bilgisi olan yokmu acaba?
|
|
2003 307 1.6 16v triptonik-tartarini
Çorlu-TEKİRDAĞ Emin TAŞTAN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
307 nin kronik sorunlarından..Lpg takılınca ibre sapıtır.
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
benimki benzinli ama genede cihaza bağlatınca şamandıra arızası verdi
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |