![]() |
|
lpg iptal araç cort |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 13:59 |
|
geçen hafta pazar aracım teklemeye başladı egsozda ve motordan duman geldı aracı cektım saga tamırcı atesleme bobını dedı fakat arıza duzelmedı cektık aracı tamırcıye arac enjektorlerden hem lpg hemde benzın verıyo ve arac karısılıkta benzını yakmadan motora akıtıyo manıfoltun oralardan fılan benzın sızdı arkadas ya enejktorler arızalı yada lpg sıstemınde sıkıntı var dedı aracı ılk halıne benzıne cevırdı lpgyı ıptal ettı ve sorun kalmadı arkadasın dedıgıne gore ya lpg tesısatında kısa devre var benzın enjektorunu kapatmıyor yada gaz beynı arızalıymıs gıttım lpg cıye aracın 1 gun bızde kalması lazım dedı ucretsız garantı kapsamında degısıtırırız dedı bende o gun yola cıkacagım ıcın yaptırmadım bugun yarın gıtcem basına bole bır ıs gelen oldumu acaba?
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 20 Eylül 2011 Saat 14:06 |
||
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok geçmiş olsun daha önce böyle bişey duymadım hiç. nekadar zamandır kullanıyorsun lpg yi. yılda nekadar km yapıyorsun. bakımlarını aksattığın oldumu hiç?
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Oncelıkle gecmıs olsun. Aracın kalıtelı bır usta tarafından bakım gormesı gerekıyor. Cunku hem benzın hemde lpg gonderılıyor ıse cıddı bır sıkıntı olsa gerek.
Lpg ne zamandır takılı ???
|
||
![]() |
||
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçen sene ağustos ayında taktırmıştım 15000 filan yaptım bakım derken gaz filtresi bujiler yağlar filan değiştirdim şuan araçta bir sıkıntı yok yani normal benzinli halinde ki bu haliyle gecen hafta antalya - ankara yaptım fakat sıkıntı gaz baglı ıken oluyor
|
||
|
||
![]() |
||
|
O zaman ya sıstemde yada montajda bır hata olsa gerek. Normal bır durum degıl...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
|
lpg ci ya beyin arızalı yada tesisatta kısa devre var dedi bakalım götürcem vakit bulursam :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Gecmıs olsun dıyelım. Normalde yasanan bır durum degıl. Bende ılk defa boyle bır olay duyuyorum ![]() Düzenleyen CeCoLi - 21 Eylül 2011 Saat 09:32 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
|
cumartesi aracı atikere götürdüm enjektöre gelen kabloları hortumları yenilediler araç düzeldi çok şükür
|
||
|
||
![]() |
||
|
Haydı gecmıs olsun o zaman
![]() |
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
geçmiş olsun
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
geçmiş olsun, üretimden yada işçilikden kaynaklı bir hata demekki oda sana denk gelmiş anlaşılan. inşallah bu ve bunun gibi bir benzeri sorun tekrar etmez.
güle güle kullanın.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
çok tehlikeli çok.. en ufak bir üretim yada işçilik hatası nelere maal oluyor ..korktum şimdi ben... çok geçmiş olsun.. allah bir daha göstermesin ...
|
||
![]() |
||
|
Korkulacak bırsey yok... Duzgun ellerce yapılmayınca bazen boyle sıkıntılar cıkabılır. Bu sadece lpg de degıl aracın orjınal kendı aksamlarında da olabılır yanı
![]() Ustalıgın onemını neden bu kadar cok kez dıle getırıyoruz anla ıste
![]() |
||
![]() |
||
|
tam lpg ye geçecekken stres oldun dimi. arkadaşlar böyle şeyleri ersin abi yokken konuşalım adam lpg den vaz geçicek şimdi
![]() |
||
||
![]() |
||
|
Saka maka tam gaza getırmıstık yaa
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
|
herkese tesekkur ederım arkadaşlar. walla banada ustadan kaynaklı oldugunu soyledıler her onune gelen bu ısı yaptıgı ıcın gazın adıda kotuyo cıkıyo dedıler. allahtan garanti kapsamında değişti herhangi bir ücret filanda ödemedim. ya arac duzelsınde gercı ne para ısteseler verecektık :) |
||
|
||
![]() |
||
|
Helalınden bır tatlı ısmarlasaydın
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
heçç
![]() |
||
||
![]() |
||
|
vayy çok geçmiş olsun
ersin abi tüp mü taktırıyor ?? |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
benim lpg ye nazar değdi motor lambasıda yanıyo teklemede yapıyo canımıda sıkıyo , servise gittim soğuk motorda bakalım dediler sıcakta anlaşılmazmış , lpg yi katkısız alın diolar zaten katkısız alıyorum :S
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |