![]() |
|
Üzücü haber. Ankara'da patlama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 11:29 |
|||
Kızılay Kumrular'da patlama meydana geldi.
ANKARA 20.09.2011 11:19:07 Ankara'nın Kızılay semtinde bir patlama sonucu yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevkedildi. Alıntı:
Düzenleyen Menderes - 20 Eylül 2011 Saat 11:29 |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Allah yardımcıları olsun, dünde burada (TUZLA) boya fabrikası patladı çok kötü bir durum. |
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
Duydum ben de şok oldum. Kızılaya gidilmez artık. ulustaki patlamadan sonra oraya gitmedim artık kzıalayda banlandı.
Allah yaralananlara acil şifalar versin. |
||||
![]() |
||||
|||
Terörist bir saldırı şüphesi uyandırıyor,yer ve şekil itibariyle. Umarım can kaybımızı yoktur,teröre lanet olsun,arkadaşlar Ankara buluşmamızda herkesi bayrakları ile bekleyeceğiz...
|
||||
![]() |
||||
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|||
olay yerine yakın muhasebecimiz var aradım sizde bi şey varmı die yok dedi ama 2. kez bomba ihbarı yapılmış mahşer yeri gibi dedi patlamanın oldugu yer cadde üstü otopark kaldırım büyük ve kalabalık bi cadde gece gunuduz allaha şukur olsun ölü sayısı az allahtan tek dileğim o bombayı koyanların ocağında kucağında patlasın ölümleri yavaş acıları çok olsun
başımız sağolsun
|
||||
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
||||
![]() |
||||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
henüz çok net bir bilgi yok , kimi yorumlara göre alev alan bir tüp çevre binalardan aşağıya atılmış deniyor.
|
||||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||||
![]() |
||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|||
göz altına alınanda var ama daha net işey yok ama şaet terör eylemiyse o bombayı yapanı o bomya oturtucan .........
|
||||
![]() |
||||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
eğer terör saldırısıysa lanetle kınıyorum.
|
||||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||||
![]() |
||||
|||
Son haberlere göre terör saldırısı ama olayda çok şükür ki can kaybı yok. 16 yaralı var bunların 5 inin durumu ağır ve şu an ameliyattalar.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |