![]() |
|
Salıncak demiri. Problem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 21:25 |
Aracımda bu yönlü lastikleri takana kadar böyle bir sorun yoktu ondan sonra çıktı sorun şu;
direksiyon simit i saga meyil aldı ve haliyle aracta sag a cekmeye başladı. Rot balans 2 şer defa kamber ayarları ne gerekisosa yapıldı am adüzelmedi yönlü dedigimiz lastikler arkaya takıldı yine degişmedi en son allt ayar olark direksiyon milini düzeltim tekkr sıktık bu sefer de simit sola meyil aldı ama araç düz gidiyor sinmit i düzeltiginizde araç sola gidiyor bi anlam veremedik. 170 180 de titreme de yok. Ön tekerler sag sol yapıldı tekrar dan testlerden sonra yine düzelmedi.
Dedigim gibi yönlü lastikleri takana kdar bu sorun yoktu. Çukura girmedim kaldırıma vurmadım. Burak da gördü abi bu ne diyor :D
![]() http://www.parcayedek.com/peugeot-partner/6675-peugeot-partner-salincak-sag-08-orjin-orjm240133.html
Düzenleyen Engin Tepe - 19 Eylül 2011 Saat 21:26 |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba, :)) orjin üretici firmanın markası, orjinal değil o salıncak 50 liralık salıcağa 96 tl para istiyorlar :)) |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
İşime geldigi gibi görmüşüm :D
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bugun lastigin havasının düşük oldugunu gördüm götrdim bide baktıkki sag jant ta egilme var. Düzeldi ama tam düzelmedi. halen minik mink hava kaçırıyor daha yapacak birşey yok dedi.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
yazdığın sorun bende salıncak değişiminden sonra abartı bir şekilde vardı rot-balansçı arkadaşım sağolsun başına ekşidim ben de biraz kıl olduğum için:) ayar yaptıra yaptıra minimuma indirdim..şu an direksiyon 1-2 mm falan anca sapıyordur.bu arada salıncakta teknorot önerilir daha çok..sonuçta salıncak değişti mi senin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |