![]() |
|
Aracım duman atıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 19:50 |
||
selam arkadaşlar. çalışır haldeki aracıma (206-xline) kız arkadaşıma sinirlenmemden dolayı direksiyon simidine yumruk attım. we hemen akabinde airbag fault dedi. bu sorunla daha önce de karşılaşmıştım. bilgisayardan silmiştik. bu sefer akü kutup başını söktüm 5 dakka beklettim taktım. hata kendiliğinden gitti :)
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Başkan niye sinirini arabadan çıkarıyosun
![]() |
|||
![]() |
|||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
||
anlık bişeydi aslında arabadan çıkarmak istemedim. kız arkaşıma vuramiyacağım için elimin altında o an ne olsaydı ona vuracağımdan tesadüf direksiyon wardı ama hallettik :) airbag fault yazısıyla karşılaşanların kulağına küpe olsun
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
||
Ben de aynı vuruşu adamın teki göz göre göre park yerinde geri geri gelip tamponuma dokundugunda yapmıştım. Bi hata çıkmadı bende ama airbag işi sakat, servise ilk uğradığında bi planete baglat derim..
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Düşünsene manitaya vuruyosun öyle hatunun gözlerinde bi mesaj beliriyor Fatal Error :D onu nasıl düzeltcez narkoz verip 5 dk bekletsek düzelirmi :D
|
|||
![]() |
|||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
||
güzeldiii:)
|
|||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|||
![]() |
|||
||
İiyidi :)
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
hiç denemeyelim, onlar bizim diğer yarımız, eksiğimiz tamamlayan parçamız hiç kıyabilirmiyiz
![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
41as206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Aralık - 1989 Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2011 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
||
ya bndede o sıkıntı varr akuyu sokup taksam acaba teyıp sıfre istermıı=)?
|
|||
2010 peugeot 206 sedan 1.4 benzin tel 05395925826
|
|||
![]() |
|||
||
Metin abi hiç sorma yaa yeni ayrıldım öyle rahatımki onlar olunca düşünme yeteneğimi kaybediyom. Kafam rahat , hava güzel hayat güzel, Fenerbahçe herşeyden güzelll ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |