![]() |
|
307 arka silecek havada kaliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ynusemre ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 17:28 |
Kiştan beri hic kullanmamistim arka silecegi,gecen bir kez calistirdim ve durma noktasina gelince durmayip 4 cm kadar geri yukari çıktı.Bu şekilde devam ediyo düzelmedide.Bişey anlamadim.Göruntüyü bozmasa sorun degilde..
|
|
2004 PUG 307 XT 1.6 110HB
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normal silmesi gereken bögeyi silip geri geldiden sonra yeniden 4 cm kadar yukarıyamı çıkıyor ben öyle anladım. yoksa sildikden sonra durmasına 4 cm kalamı duruyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ynusemre ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
silme işini tamamlayip geri geliyor durmayip 4 cm kadar yukari cikiyor.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben hep 90 derece yukarı bakmasını istemişimdir
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
çok enteresan bir durum ilk kez böyle bişey duyuyorum. peki kaç kere yaptı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Şimdi sürekli öyle,sulu suzuz her calistirmada tam duracagi yerde biraz geri cikip oyle kaliyo.Çok saçma geldi..
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |