![]() |
|
Çok deyilmi ya? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 13:12 |
Uzun yoldan geldim ve yola çıkmadan önce depoyu fulledim 220 liraya ve tam 380 km yol yaptım benzin bittip marş almayıncaya kadar. Hesaplarıma göre 58 kuruş/km çok fazla yahu bu çeyrek depeyu şehir içinde yaptım ve çokda canımı sıktı açıkcası moralim bozuldu şimdi lpg taktırıyorum bakalım onun sonucu ne olacak
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş benim aslanda km 0.66 krş yakıyordu.haziranda lpg ye geçtim.şu anda 0.29-.033 krş arası yakıyorum yani bayağı kar ettim.sende lpg geçmekle bayağı akıllılık etmişsin.ustanda sağlamsa sorun olmaz.
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
220 liraya 380 km yol mu, Bu korkunç bi rakam v6 300 bg lık makına sanki. Bizim jetta 1.6fsı sınıfının en çok yakanın honda cıvıc den sonra :D kmde 400 krş yakıyr |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu 58kr sehır ıcınde kullanım seklıne gore bıle fazla yanı |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
subarumu bu bee acilen bi tamirciye götür baktır derim benim araç dizel 380 km 55-65tl ye yapıyorum ama benzinli için çok o yakıtt
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Vallahi bilmiyorum artık sadece çok yakıyor eğerki lpgdede aynı şekilde olursa sıkıntı motordadır demektir belkide başka sorunlar vardır ben çok yükleniyorum desem şehir dışından gelirken 100 ü çok nadir geçtim tamam şehir içinde biraz bastım ve bir çeyrek ve çeyreğin yarısı kadar bi benzin yedim onu kabul ediyorum ama yinede çok arkadaş kanımca acaba diyorum bu ga kelebeğinden olabilirmi çünkü baya bi pis ti ya hani bi 2 3mm fln tortu vardı?
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
lpg de şimdiki yaktığına göre %35-40 kadar düşer yani şuanda 58 kuruş yakan araç lpg takınca 35 kuruş yakacaktır. Bu odan aracına göre çok fazla. bence motorunda bir sıkıntı olabilir.
bu 58 krş 100 km de 13,42 Litre benzine denk geliyor. Benim 307'm bile şehir içi 10 litre benzin tüketiyor senin 206 nın daha düşük olması lazım
bence senin başka bir sıkıntın var.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
yakıtın yuksek olmasının en onemlı nedenlerınden bırı baskı balatanın kacırmasıdır ateşlemede bu konuda buyuk rol oynar baskı balata durumuna baktır bujılerı bujı kablolarını hava fıltresını degıstır en kısa zamanda
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bence cok ben 225 depoyu full yaptım ankaradan mersine geldım ordan tasucu yaklasık 600 650 km gıbı bı yol yaptım ceyregın hafıf altındaydı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Sırf gaz kelebeğinden olacağını sanmıyorum. Hava filtresi ve bujilerini değiştir. Gaz kelebeğini söktürüp temizlet. Sonra yeniden bir ölçüm yap. Muhtemelen düşüş göreceksin. Yapacağın tasarruf yukarıdaki masrafları amorti ettirecektir zaten.
|
|
![]() |
|
Bence aracında bir skıntı var arkadaşım aracın bakımlarını yaptırmanı tavsiye edeceğim, buarada aldıgın yakıtın markasını öğrenebilirmiyiz??Buda önemli...
|
|
![]() |
|
Shellden yakıt aldım depoyu fulledim ve çıktım yola neyse bakalım şimdi taktırdım lpg yi gaz kelebegini temizlettim hava filtresini ve bujileride ilerleyen zamanda hallederim
|
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
çok komik bir rakam ya :D bu kadar yakarmı tam dolduguna eminmisiniz :) |
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
115 tl'ye Depomu Fulledım ARkadaslar 685 Km Yol Yaptım Uzun yolda 80-110 arası gıttım .. Dewır 2500 dd'yı Gecırmemek sartıyla .. ve Sıbop Ayarım Bozuktu .. Körfez dolasılarak edremıt uzerınden altınoluk yaptım daha sonra aynı yolu gerı dondum .. sehır ıcı gezmedım ..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
allah etmiye benim araç öyle yaksa bilmiyorum binemem herhalde:) hoş bende bilmiyorum daha kaç yaktığını ama tahminim 20 krş civarı bişey yakacak gibi duruyo yol bilgisayarında ortalama 7.2 olarak gösteriyo lpg de 8 lt olsa diye hesap yapıyorum sehir içi sehir dışı karışık kullanım. ama 3000 deviri çok nadir geçiyorum. depo yakında biter paylaşacam sonucu
|
|
![]() |
|
Şehirdışı en fazla 5,5lt/100km yakıyorum.
Benzinin lt'si 4,31 TL'den hesap edersem 41kuruş..
|
|
![]() |
|
apopeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
senin aracında bir sorun var kesinlikle uzun yolda 206 1.6 16v motoru ile benzili bir şekilde 850 km yol gidiyorum çok rahat 5 kişi ve full dolu bagaj
|
|
206 XT 1.6 16v 110hp inadına benzin :)
apo_fb88@hotmail.com http://www.facebook.com/apogulyurt 0535 296 38 98 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Benzinde şehir içi 400 kr şehir dışı ölçmedim ama 300 kr gibi olur sanınrım . lpg ise şehirdışı 18 kr yakıyor
![]() |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
abbovvvvvvvv 220 tl 380 km şok oldummmmm Subaru WRC mi kullanıyosun kesinlikle baktır aracına arkadaşım
|
|
![]() |
|
ben bişey demiyorum sadece geçmiş olsun harbi çok yakmış bir ustaya götürürsen cüzdanında buna çok sevinir olur
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |