![]() |
|
Cam kaldırma modülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 01:39 |
arkadaşlar bugun uzaktan kumanda aldım kapıları acma kapama ozellıgı mevcut sadece üzerindeki hoşuma gitmedi sustalı aldım bıtane neyse sorunum eskı anahtarda basılı tuttugumda az az kaldırıyordu camı az bısey kaldırıp kalıyordu tekrar tekrar basılı tutmak zorunda kalıyordum degıstırmemın nedenlerınden bırıde bu :) neyse degıstırdım bugun tabı gene kendım degıstırdım :) ama kapılar normal acılıyor 4lüler yanıyor tek sorun kapıları kılıtledıgımde her camı kapatıyor kapıları actıgımda 4 camda ınıyor:) baglantı karısık bısey degıl (+) (-) kablosu tek kabloyla sinyallere gidiyor iki kabloda hem cam kaldırma modulune gıdıyor hemde kapı kilitlerine kapı acma veya kapatma tuşuna bastıgımda 15 sn lik bi elektrik veriyor sanırım alarm kilitlere ki camlarda acılıyor veya kapanıyor bunu nasıl düzeltebillirim yani 1 sanıyelik bi elektrik vermesini saglayabilirim basılı tuttugumda da camları acsın veya kapatsın? bılgısı olan yardım ederse sevınırım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla çok karmaşık bişeymiş, aldığın cihazın kullanma klavuzunu okudun mu orada aktif yada pasif etme seçeneği olması lazım eğer yoksada beyinde bir sıkıntı olabilir. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında bizim puglarda da açma tuşuna uzun basınca bütün camları indirse hiç fena olmaz. Sıcak havalarda falan hepsini indirip içeriyi havalandırıp araca binmek çok iyi olacak. Kapanırken kapanıyor ama açılırken açılmıyo. Belki bu uygulamayı da yapan vardır aramızda ?
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |