![]() |
|
Angel far seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 22:30 |
Aracım 2004 model xline triptonik 206 ve yavaş yavaş araçda bazı değişiklikler yapmaya çalışıyorum sıranın angel farlara geldiğini düşünerek sizlerin fikrini almak istedim.ABM in pro angel (çift mercekli) kullanan arkadaşlar yada kalitesi hakkında bilgisi olan varmı .Ürün fiyatı diğer angel farlara göre yüksek zannediyorum ki çift mercek olmasından kaynaklanıyor .Çift mercek olması benim için çok önemli ben önümü göreceğim diye karşıdan gelen diğer sürücüleri kör etmeye hakkım olmadığını düşünüyorum .Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler.http://www.modifiye.com.tr/tuning/urun_buyuk_resim.aspx?resim=../Resim/Galeri/103029_14_5_5116b.JPG
|
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke herkes senin gibi düşünceli olsa. Her akşam eve küfür ede ede geliyorum istemeden. Bunun dışında seçtiğin farlar da çok hoş.
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
arkadaslar bende angel taktırmayı dusunuyorum ama cıft mercek mı tek mercekmı kararsızım yararı zararı nedır ? ayrıyetten angeller cok aydınlatmıormus dıyorlar ama nedır ne degıldır ?
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
[QUOTE=Alicangulpinar]Keşke herkes senin gibi düşünceli olsa. Her akşam eve küfür ede ede geliyorum istemeden. Bunun dışında seçtiğin farlar da çok hoş.[/QUOTYorumunuz için teşekkürler ,trafikte o kadar ehliyeti geri alıncak sürücü varki .Müziğin sesini açtığımda dış ortamdaki insanlar rahatsız olmasınlar diye camları kapalı tutan sürücü olarak sanırım neslim tükeniyor
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evet yağmurlu havalarda birçok kişi angellardan şikayetçi sanırım yağmur tanelerinin ışığı kırdığından dolayı .Tabi ayarını da işinin ehli bir ustaya yaptırtmakta bence önemli bir etkendir .
|
|
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Düşüncenizden dolayı tebrik ediorum, Bende aracıma xenon uygulaması yapacaktım fakat merceklı far ları olmadıgndan kalkışmadım, birde antalyada heryer yeni asfarlt yani siyah koyu renk de de xenon iyi olmuyor.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Antalyanın şehir içi yolları mahalle araları da dahil gerçekten asfalt temiz ve pürüssüz fakat sıcağı insanın yüzüne nasıl üflediği de gerçek .
|
|
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar forumda yukarıda belirttiğim angel farlardan kullananların fikirlerine ihtiyacım var .Büyük ihtimalle çarşamba günü sipariş geçeceğim .
|
|
|
|
![]() |
|
Angel dediğimizin şöyle bir eksisi var oda esasında beyaz ışık olmasından kaynaklanıyor.Beyaz ışık yağmurlu ve sisli havalarda kesinlikler hiçbirşey göstermiyor sanki hiç farlarınız yok gibi gidiyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Yok yok ben de varım, millet rahatsız olmasın diye camları kapatan ![]() |
|
![]() |
|
Arkadaşlar yukarıda beğeninize sunduğum angel farlarda karar kıldım fakat her ikiside mercekli olan bu farlar için beyaz ışığa ( not: Mavi-mor hariç ) ulaşmak için elimdeki zenon balastlara takmak için h7 kaç kelvin değerinde far önerirsiniz 4300 k mercekli olduğu için yeterli kalacakmıdır .
|
|
|
|
![]() |
|
Benim Taktıklarımdan Takabilirsin İstersen....
Sonar Marka ve Angel ler Beyaz Yanıyor.. Tavsiye Edebilirim... http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16584&title=dnden-bu-gne-beyaz-aslanm-deiiklikleri |
|
![]() |
|
Angel olarak kimseyi rahatsız etmesin diye IBM. ın pro adlı çift mercekli ( H7 Tipi ampül kullanılan ) angeldan yana seçimimi yaptım fakat elimde boşta olan balastlar için hangi kelvin değerinde kullanacağım konusunda biraz kararsızım çünkü her ikisinde de mercek olacak ve saf beyaz ışık istemekteyim.Benim aklıma yatan 4300 K ,sizlerinde fikrini ve önerisini almak istedim .İlgi ve alakanıza teşekkürler. Unutmadan ekliyeyim sizin aracın da foruma ilk üye olduğum tarihden itibaren takipçisiyim.
Düzenleyen frtkck - 18 Eylül 2011 Saat 21:29 |
|
|
|
![]() |
|
Şu an itibari ile alacak olduğum In Pro Abm çift mercekli angel farım için H7 6000 K ampül siparişini vermiş bulunuyorum . |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |