![]() |
|
2001 peugeot 206 1.6 xs motor çalışmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
y.can ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 09:52 |
Arkadaşlar kardeşimin 2001 peugeot 206 1.6 xs aracı var.Stop lambaları ve sol park lambası yanmıyordu.Direksiyonun altındaki sigorta panelindeki sigortalara bir bakıyım dedim.Elimde kontrol kalemi vs. olmadığından sigortaları elimle söküp kontrol edip tekrar yerine taktım.Ama motor bir daha çalışmadı.Marş motoru dönüyor ama motor çalışmıyor.Ne gazda ne de LPG de tekrar çalıştıramadım.Ne yapmam gerekiyor?Bir de bu aracın sigorta şeması elinizde varsa gönderir misiniz?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
y.can ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar aküyü söküp taksam bir faydası olur mu?Yardımınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yapılan uyarıyı dikkate aldın mı?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Evet.Tanışma bölümünde yeni konu açtım.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sigortalar ile oynarken ateşleme sistemi vs sigortasını yerinden çıkartmış olabilirmisin?
marş motoru dönüyo araç çalışmıyorsa ya yakıt sisteminden yada ateşleme sisteminden kaynaklı olma ihtimalini düşünüyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Hayır.Çıkardığım sigortayı tekrar yerine taktım. Bir de kontak kapalıyken yanlışlıkla immobiliser ile ilgili sigortayı söküp taktıysam bu sorun ondan olmuş olabilir mi?Çünkü bir kaç sigortayı kontrol için söküp yerine taktım. Araba 2001 Peugeot 1.6 xs.Elinde kullanma klavuzu olan arkadaşlar bu konu ile ilgili dökümanı paylaşabilir misiniz? Düzenleyen y.can - 17 Eylül 2011 Saat 14:34 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sanirim immobilizer ile ilgili bir sorun. 5 amperlik F6 sigortasi immobilizer icin olan sigorta olmasi gerek. Bir kontrol edin.
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum mesajını aldım.bır yemek yıyeyım fotograf cekerım.elımde kullanma klavuzu yok malesef
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar elektrikçi çağırdım.Adam bir şeyler bağlayıp reset attı.Teyp kodunu filan girdi.Ondan sonra araba çalıştı.Stop lambası da müşürden dolayı yanmıyormuş.Müşürün değişmesi gerekiyormuş.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
miharbiibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Kasım - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2011 Konum: İST, Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miharbiibrahim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba,
bende de anlattığın sorun var. benzin pompası dediler. dün gittim yan sanayi benzin pompası aldım taktık araç çalıştı ama tekrar çalışmıyor. immobilizer sorunu olabilir mi? araç eco moda geçti ve marş yapmamıza rağmen düzelmiyor. bana da yardımcı olur musunuz? elektrikçi tam olarak ne yaptı acaba?
|
|
ibrahim pirinççi (29)
istanbul/maltepe 2004 206 1.4XT otomatik 0rh(-) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |