![]() |
|
Bi talihsizlikte benden :(( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 23:00 |
öncelıkle herkese selam,
arkadaslar uzun yoldan geldım aracımla, yoldan dondukten sonrakı gun araca bındım calıstırdım sankı tekleme varmıs gıbı hıssettım ve sanayıye goturdum, bı kac kontrolden sonra usta segman kırmıssınız motor ufluyo teshısını koydu o anda beynımden kaynar sular dokuldu.
arac suan stock bır gti'ın performansının %30 daha dusugu olarak yürüyo,
ogrenmek ıstedıgım segman hangı durumlarda kırılır ? (araca kesınlıkle hararet yaptırmadım, 180km/h'yı kesınlıkle gecmedım ve motor sogukken gazlamadım)
geldıgım yol 650 km cıvarı trabzondan kayserıye geldım.
segman kırık fakat arac yag eksıltmıyo egzostan cok az mavı duman gelıyo nadıren oda.
segman kırıkken ne kadar bınılebılır bu araca ? yada bınmemek mı lazım yapılana kadar ?
segman yapımı ıcın motor komple ınecek ınmısken sıfırlattırcam motoru baştan aşagı sızce bu dogru bı kararmı ?
tahmını bu ıslem 4 bın lıra cıvarı dedı usta, ıscılık dahıl. fıyat sızce uygunmudur ? daha ucuza yaptırma ımkanım varmıdır ?
yardımcı olursanız cok sevınırım arkadaslar ıyı geceler
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üyelerimizi tanıyalım kısmından kendinizi tanıtırsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır . Keyifli forumlar
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
bekleyiniz o zaman :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
heyecanla ve sabırsızlıkla beklıyorum :) teşekkur ederım :)
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4000 tl fahiş fiyat bana göre.Sandık motor zaten ne kadar ki?
bana biraz fiyat tuzlu geldi.306 kullanan arkadaşlar da yorum yapacaktır zaten. çıkma motor bulsan?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
cıkma motor baktım bulamadım burda, konyada ucuza yapılır dıyolar ama orjınal parcalarıyla yaptırcam tam verımlı ve duzgun olması acısından.
bıde sanayıde tanıdıgım bı abım kendısı otomatık şanzumancı sureklı yurt dısına gıdıp gelıyo surıyeden 1,500 lıra gıbı bı fıyata bulurum dedı motor numarasını degıstırırz yerlestırırz kız gıbı olur dedı fakat bu motor numarası degıstırme ısı kafamı kurcalıyo benım..
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
ya çıkma bul sen.hiç girme.
benim kayınconun A3 vardı.150000 km de. işyerinden arkadaşının cenazesi varmış.gecenin bir yarısı istemiş.aslında vermezde acısı büyük olunca dayanamamış vermiş.yağ azalttığı ikazını da görmemiş motoru yaktı. 60000 km de çıkma motor buldu audi servis.2500 tl ye. tabi motor numarası içim makine mühendisleri odası,muayene,emniyet onlara da bayıldı 1000 tl kadar. aracı güzel oldu.yalnız satarken arayan kişilere orjinal 60 binde motor taktırdım demesine rağmen zor sattı. sinek küçük mide bulandırır hesabı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
yazık olmus onada uzuldum dogrusu, suan bakıyorum ınternetten bı yedek parcacı buldum yarın arayacam bakalım varmı onda cıkma ınsallah vardır ve makul bır fıyat verır, sandık motor dahamı hesaplı olur benım ıcın ? bıde yetkılı servıse soruyum yarın hıc sormadım bakalım ne kadar fıyat cıkacak.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
yetkili servise de sor tabi.ama onlar daha da tuzlu bir fiyat çıkarır.
sitemiz sponsoru bir çıkma parça satan arkadaş var. OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com sor bence.ellerinde yoksa bile sana fikir verebilirler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
çok tesekkur ederım arkadasım saol yarın bıde bu verdıgın noları arayım ınsallah uygun bıseyler bulabılırız, saolasın.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
madem motoru değiştirmek icap edicek;bence düşük hacimli bir motor bulalım sana.
306 nın kasalar ve şanzıman aynı. 1.6 griffie veya platinum motoru düşünürsen bence vergiden ve benzinden tasarruf da edersin. nacizane bir tavsiye. ayrıca 306 platinium motorunu bulmak 306 gti motorunu bulmaktan daha kolaydır
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun.
Eger gercekten ufleme varsa bu uflemenin nedeni soyle tarif edilir. Yakit yanma odasinda yandiktan sonra egzos gazi segmanlardan sizarak yag karterine kadar ulasir. Bu gelen hava uflemeye neden olur. Bir sekilde egzos gazi segmanlardan siziyordur. Dıger taraftan bu olay kompresyonun azalmasina neden olur ve arac gucunden kaybeder. Size tavsiyem bir usta ile kalmamaniz ve bu sorunu pek cok ustaya gostermenizdir. Hem farkli fiyatlar hem de farkli gorusler almis olursunuz. Tekrar gecmis olsun. |
|
![]() |
|
Bence bu kadar pahalı bir işleme girmeden önce teşhisin doğruluğunu teyit etmek gerekir. Yeni sanayi benzinlik girişinden sağa dönerek girince direkt tren yolunun olduğu tarafa geç. Sağ taraf köşede Medikoğlu otomotiv var. Orada Mehmet diye bir arkadaş var. Motor ustası. Benim de selamımı söyle. Bir baksın motorun durumuna. Motor işetmeye gelince; (2 hafta önce bir arabaya yaptırdım)200-250 TL proje parası+135 TL muayene harcı+117 TL(67+50)ruhsat yapraklarının değişimi tutar. Tabi bu ücretler, işleri sen takip edersen geçerli.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
o nasıl bi fiyat ya ben kendi aracıma sordum 1300 1400 e sıfırlarız dedi o fiyata sandık motor koyulur araca
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence 1 usta ile sınırlı kalma hepsinin fikirini ve malzemelerin listesini al, şahin peugeot ile görüşüp parça fiyatlarını karşılaştır hemen acele etme derim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
arkadaslar cok saolun onerılerınız yardımlarınız ıcın zaten ben acele etmıyorum arac suan yuruyo yanı anlamayan bırısı bınse motorda problem oldugunu cozemez kesınlıkle yag kapagını acıoz ordan ufleme yapıyo kolıvanın dedıgı gıbı gucunde dusme var aracın canavar gıbıydı sımdı cok olmasada hantallastı ben kullandıgım ıcın hıssedıyorum bu dususu, menderes abı cok saol yarın on sag aksa baktırmaya gıdıcem ozaman ugrarım ınsallah hem gosterırız hem bı fıyat alırız,
acele etmemım sebebı kompresor kısın tumden gucu duser arac hıc calısmaz olur dedı gosterdıgım usta malum kayserıde kısın baya soguk bı memleket aracsız kalmak ıstemedıgım ıcın acele edıyorum :( sandık motor olayını ben pek bılmıyorum acıklarmısınız 34sea45 ?
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
saol cok tesekkur ederım onerın ıcın ama gti bambaska.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |