![]() |
|
Marş sorunu acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 18:52 |
Arkadaşlar kısa bir sürüşten sonra benim 206 yı garaja çektim ve 10 dakika sonra tekrar arabayı çalıştırmak için marşa bastım ama marş basmadı sorun nedir sizce? arabanın anahtarıyla bir ilgisi yoktur herhalde çünkü anahtarın üstündeki ışık her basışımda kırmızı yanıp sönüyodu ?
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl marş basmadı
marş motoru arızası olabilir akü sorunu olabilir immobilizer olabilir ne biliyim aklıma bunlar geliyor ![]() |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bunlar olmaya bılır klasık pejo arızası komurlerı bıtmıstır deıstır :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen akü başlarına bak
|
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
aküde problem yokmuş...elektronikçiye gösterdim aküde problem yok dedi,kömürle ilgili olabilir dedi onuda açıp bakmak gerek dedi bu kömür masrafı ne kadardır. ayrıca bir sorum daha var arabanın anahtarında bir küçük lamba var kilite bastıgım zaman o lamba kırmızı yanıyo bunun sorunu ne? pilimi bitmiştir sizce?
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
kergom ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
benimkide sabah ilk marsta calisiyordu ama isininca mars yapinca gotergedeki isiklar yaniyordu marsa basinca tik diye ses geliyor calismiyordu sogudu zaman tekrar calisiyordu servise gittigimde bir hafta kadar kalacak zor ariza dediler elektrikcime gittim mars otomatigi dedi degistirdik kurtuldum.
|
|
MEHMET ÖĞREK IZMIR 307 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |