|
Talihsizlik :( |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
deamod
2. Vites 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 13:23 |
Dün annemi misafirlikten aldım eve geliyorum arabanın on tarafından tekerin çamurluğa sürtmesi gibi sesler gelmeye başladı arabadan indim baktım bişi yok biraz daha gittim yine aynı ses lan ne oluyo ne oluyo derken biraz daha ilerledim sola çektim arabayı çalışır durumda sonra bindim tam gidicem arabanın sol ön tarafı havaya kalktı direksiyon bi garipleşti tam boşalmadı ama boşa döndüğü belliydi sonunda bi baktım sol teker oynamıyo araba vitese geçiyo ama gitmiyo bi baktıkki aks kırılmış :( araba gece boyunca o şekilde yattı canım sıkkın sabaha kadar oturdum 8 de çekiciyi çağırdım bi ustaya götürdük sonuç 500 lira direksiyon kutusunda sızıntı tabla rotbaşı vs vs hepten gitmiş Allahtan olucakki yavaş giderken boyle bişi oldu yada ne biliyim bi yokuştan aşağıya felan inmiyodum olay sırasında verilmiş sadakamız varmış ustalar allahtan dediler hızlı gitmiyomuşsun dediler takla atar kurtulamazdın dediler çok canım sıkkın anlıcanız :(
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
geçmiş olsun. öncelikle gerçekten hızlı gitmemişsinizki büyük bir kazadan kurtulduğunuz için şansılısınız. sonuçta aks yerine takılır dert etmeyin. araç yapıldıktan sonra olacak cincik gibi sonrasında neden boş yere kafama takmışım diyeceksiniz :))
geçmiş olsun tekrardan
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
calpsize
1. Vites 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun.
|
|
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aks oyle kolay kolay kirilmaz. Acaba bir yere vurmus olabilir misiniz onceden? Ya da araci ikinci el almissaniz daha once bir darbe almis olabilir mi?
Cok buyuk gecmis olsun. En hayati noktalardan bir tanesi. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun...
|
|
deamod
2. Vites 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla şu aralar canım çok sıkkın bakalım bu akşama çıkar dedi usta babamda lpg yi konuşmuş italyan marka bi şey demiş ama tam olarak oda bilmiyo 1000 liraya sızdırmazlık raporu dahil demiş abi sen sadece gidicen ruhsata işlicen demiş dedim iyimiş :) bakalım bide gidip lpg ustasıyla konuşucam hem arabanında başında bekliyim ne oluyo ne dönüyo
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
beydin
1. Vites 13 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş oldun..
|
|
beydingarip
çorlu/tekirdağ 59 FN 106 Tel;5433776034 |
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AKS'ın kırılması normal birşey değil acaba kırıldığı yerden biyere mi sürtüyorduda zayıflayıp kırıldı yada sert bir darbemi aldıda kırıldı ? AKS arabanın en sağlam parçalarından birtanesi kolay yada zorlayınca kırılan bişey değil aşırı bir yük,sert darbe vurulması lazımki kırılsın.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun,evet üzücü bir durum ama bence sevinin,en ucuz ve en basit şekilde olaydan sıyrılmıştınız,Allah korusun yüksek hızda olsaydınız belki burada bunları yazıyor olamazdınız,bence gerçekten sevinilmesi gereken bir durum..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun.
|
|
orhanax
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun. Allahtan yüksek hızda başınıza gelmedi bu olay.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cok gecmıs olsun. Tehlıkelı bır durum. Dusuk suratte yasamıs olmanız sans...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gerçek anlamda verilmiş sadakanız varmış... allah korusun..şeytan kulağına kurşun .. boş ver sıkma canını her şey hallolur...
|
|
droprain72
1. Vites 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
büyük geçmiş olsun kardeşim
|
|
2005 307 sw hdi
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok geçmiş olsun kırılmasına üzüldüm ama yavaş giderken kırılmış olamasına çok sevindim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun.
|
|
SZKR
1. Vites 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mala gelmiş Allah'tan, verilmiş sadakaniz varmış. Ama aks'in kırılması kolay bişey değildir benim bildiğim. On düzeni her bakımda en azından gözle iyi bi kontrol etmek gerek anladim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok büyük geçmiş olsun
|
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
büyük geçmiş olsun
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
toprak
2. Vites 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle geçmiş olsun. Bişey sorcam. O dakikaya kadar araç böyle bir sorunu wereceğine dair bir belirti wermedimi ?
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |