![]() |
|
tavan folyosu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 11:56 |
|
slm,
arkadaşlar tavanda 2-3 yerde el büyüklüğünde güneş yanığı mevcut,bir zararı yok ama göz zevkini bozuyor ;) boyatmak yerine folyo kaplatmayı önerdiler,daha önce uygulayan arkadaşlar var mı? yağmur, çamur,yıkama vs.. de çıkma durumu oluyor mu?bu işi iyi yapan bir yer var mı avrupa yakasında??
106 quick için yaptıran bir arkadaş varsa resimleri benimle paylaşırsa çok sevinirim..
iyi forumlar.
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
avrupa yakasında sana bu konuda en iyi albaydemircan yardımcı olur
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Beyaz araçlara panaromik görünüm olsun diye parlak siyah folyo çekiyolar. Kaliteli malzeme kullanılırsa çok güzel ve uzun süreli oluyor.
Benim madi imkanım olsa aracı full kaplatırım kendi rengine. Çünkü boya aşındı. pasta çek cila çek. yıkarken dikkat et olayları yok. Hemde satarken boya var yok muhabbeti olmaz. Çünklü çizikten aşınmadan lekeden araba boyatıyosun taklalaı muamelesi görüyor. İnsanlar soğuk bakıyor. |
||
![]() |
||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
106 quickte nasıl olur merak ediyorum, gri renk ve siyah uyumu iyi olur gibi geliyor bana ama emin değilim, netten araştırdım ama resim bulamadım :( çok pahalı bişey değil ama yinede nasıl durduğunu görmeden yaptırmak istemiyorum.. |
||
![]() |
||
|
Hiç Bir Sıkıntı Yaşamazsın Bende 1 Yıldan Beri Kaplı... Gayette Memnunum,
Linktende Bakınca Bana Hak Verirsin http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16584&title=dnden-bu-gne-beyaz-aslanm-deiiklikleri |
||
![]() |
||
|
sadece tavanı 100 ila 500 arası yapılar yerine ve malzemesine göre değişiyor.
Beyaz ve gri araçlarda hoş duruyor. Şunlar biraz yardımcı olabilir ![]() ![]() ?araç benim değil |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir hafta önce bi abimizin aracını kapladım çok güzel oldu folyo kolay kolay kalkacak bısey degıl yıpranmada sürtünme olmadıkca deforme olmaz :) kenarları duzgun yapıstıktan sonra korkma
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
teşekkürler arkadaşlar ,müsayit bi zamanda parlak olanla kaplatacağım resimleri paylaşırım sizlerle
|
||
![]() |
||
|
Bence güneş izleri için çok iyi bir yol bulmuşsun arkadaşım,kaplama için Albayım sana tavsiyede bulunabilir,benimde quik aracım var ve bende tavan için siyah kaplama düşünüyordum,yakışacağını düşünüyorum,ama kaplamayı parlak siyah yapman lazım.Eğer uygulama yaparsan resimlerini bekleriz...
|
||
![]() |
||
|
Sonucu merakla bekliyorum ben de düşünüyorum. Bunun dışında komple araç kaplama fiyatlarından haberi olan var mı aranızda?
|
||
![]() |
||
|
Yakında bende dusunuyorum... Kalıtelı olanından tercıh etmek lazım
|
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
muayenede bi sorun çıakrtıyolarmı bilen varmı ?
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
|
Trafık polısı noktasında ruhsata ısletılmesı gereken aksı takdırde cezaı bır ısleme maruz kalınabılecek bır uygulama oldugunu bılıyorum. Yanı aynen cam fılmı gıbı...
Muayene noktasında bır malumatım yok...
|
||
![]() |
||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|
|
||
![]() |
||
|
Evet aracın modelıne boyutuna ve kaplama yapılacak malzemeye gore fıyatları 2000 tl ye kadar cıkar...
|
||
![]() |
||
|
Aracımı boyatacak olsam kesinlikle biraz daha verir folyo kaplatırım :D
|
||
![]() |
||
|
Cem abi tavanı mı düşünüyorsun ? Komple mi?
|
||
![]() |
||
|
Arac boyama kaplatmak ıle aynı para veya daha pahalı
![]() Komple boyama ısıde ortalama 1500 TL veya daha yukarı. Tabıkı bunda ustadan ustaya fark eder. Orta kalıte bır yer oldugunu dusunerek yazdım. Yoksa bır 307 yı 2500 e komple boyayan yerde var...
|
||
![]() |
||
|
Sadece tavanı parlak sıyah yapacagım... Acele etmezsen onuda ayarlarım ben sana
![]() |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
abi ne 1500 ü bizim buralarda dışarıda 700 800 fırınıda 1000 1200 e boyuyolar :)daha yeni bizim h100 ü tamire verdik hertarında vuruklar var tamir olacak artı komple boyanacak 800 tl
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |