![]() |
|
206 3D Stop (Alınık) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
mustafaicpinar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafaicpinar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 Saat 10:21 |
|
merhaba ben almak isterim
507 672 53 50
|
||
![]() |
||
semihco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 rc aracımda kullandığım ve aracı satarken çıkardığım 3d stoplar evde duruyor.İsteyene satabilirim :)
|
||
![]() |
||
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
Hocam nereden aldınız, kaç liraya adınız?
|
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Kenan abi ne kadar aldın ? İkinci el mi? Sıfır mı ? Bilgi verebilir misin ? Bir de fazla var mı ![]() |
||
![]() |
||
|
Kardeşim çok teşekkür ederim,ama ne kadar güvenilir diye düşünüyorum,sonuçta ikinci el,kontrolde edemiyorum. |
||
![]() |
||
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
resimlerini merakla bekliyoruz
![]() |
||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar bu stoptan ben bugün aldım yarın takıcam fotoları eklerim
saygılar |
||
![]() |
||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlan no: #61673464 kardeşim bu ilan nosu bence bi para değil bu stoba tabı sorunsuzsa
|
||
![]() |
||
|
Malesef bulamadım arkadaslar,arasıra bakıyorum ama goremedım hıc. bırtekumut kardes lınk koyabılır mısın,telden gırdıgımden bısey yapamıYorum. Taskın abı gercekten cok guzel stop,cok tatlı duruyor aracta,hele kı karbon kapladın mı cok fena..
|
||
![]() |
||
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
Okumuştum ama tekrar okudum abi, 3D stop arıyor arkadaş, ben de arıyorum aynından. Dedim acaba bulduysa adres alalım da biz de gidelim almaya.
![]() |
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
melihcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
selam arkadaşlar ledli stop tamır olurmu olursa ızmırde nerde bulabılırım yardımınız ıcın tşk edrm
|
||
bymelih
|
||
![]() |
||
|
Mümtazım Albayım bu iş çözer bence ama stoplarda hoşuma gitti,Albayımın stopları ve bu modeller çok yakışıyor.İnşallah tez zamanda bulursun...
|
||
![]() |
||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ustam senin aradıgın şimdi gezerken sahibindende gördüm karbonlu bide 100lira bi bak derim bende hastasıyım zamanında bulamadım şimdi ledli war diye almıyorum fiyatı cok uygun sorunsuzsa kacırma bunların daha sıfırı yok bulamzsn ben cok arastırdım
|
||
![]() |
||
|
Konunun Başını Bir Oku.. ![]() |
||
![]() |
||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
Gerçekten güzel bir stop evet diğer model heryerde var,sıfır olarak bulur isen beni de bilgilendirirmisin.
|
||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
||
![]() |
||
|
Hocam buldunuz mu stopları? Bulduysanız nerde buldunuz,ben de arıyorum da.
|
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
|
Google da 206 3d stop yazdığında en çok bu modelle karşılaşırsın
![]() Düzenleyen csalli - 13 Eylül 2011 Saat 16:09 |
||
![]() |
||
|
Hiç bu modele rastlamadm.
Düzenleyen Berkay - 13 Eylül 2011 Saat 16:00 |
||
![]() |
||
|
Hayır aslında bu değil,daha doğrusu benim aradığım bu değil.
Benim aradığım; ![]() Düzenleyen csalli - 13 Eylül 2011 Saat 15:59 |
||
![]() |
||
|
3D stop dediğin model bu, 100TL civarı fiyatı. Heryerde bulunuyor. Diğerleri ledli diye geçer.
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |