![]() |
|
Xenon tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 14:42 |
Üstadlar,aracıma internetden xenon almak istiyorum ama bir sürü numara kod var (H1 /H3 /H4-2 /H7 /H11 /H27/H880 /H9005 /H9006 ) ,kafam karıştı sizlerin bilgisine başvurmak istedim.en iyisi hangisidir veya bu kodlardan hangisi 206 lara uyar
|
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın ustundekı orjınal farlar ıle kullanacaksanız kısalarıda uzunlarıda H7 ampuldur... Xenon fıyatlarıda 70-80 lıradan baslıyor 500 lıraya kadar gıdıyor. Ayrıca sızın araclarda arıza ısıklarını yakma sorunları yasanabılıyor. Bunun ıcın cok ucuz kıtlere yonelmemenızı tavsıye ederım. 200 lıra cıvarında Mtec kıtler var tercıh edebılırsınız... Bu noktada balast veya ampul bozuldugunda garantı kapsamıda onemlıdır... Soze gelınce hepsı garantılıdır ama gercege gelınce bazıları yan cızerler...
Bırde bunun harıcınde montaj safhasında guzel ıscılık yapmak ve far ayarını dogru ayarlamak gerek...
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam cem abininde belirttiği gibi Senin verdiğin kodlar ampül tipleri. Aracında uzun ve kısa farklı ampüllerden yanıyorsa kısa h7 uzun h1 dir. Benim aracımda öyle.
Renk kalite sana kalmış. Ben yurt dışından aldım. hem 35wlık hem de 55wlık herhangi bir sorun çıkarmadı. Beyinsel olarak. Parklara da 5li smd led taktım hiç bi sorun yok. |
|
![]() |
|
Bakalım şimdilik kararsız kaldım,korktum vazgeçtim.ileride bakarız artık.saolasun
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakın 70-80 liralık bişiy alıyım deme ben aldım yanıp yanıp sönüyodu geri verdim Monza aldım Cecolinin tavsiye ettiği Mtec kıtler kaliteli ve güzeldir dersenki
biradaha uygun olsun Monzalara bakabilirsin ama ne kadar keliteli alırsan o kadar memnun kalırsın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |