Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hangi Lpg Kullanıyorsunuz ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hangi Lpg Kullanıyorsunuz ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hangi Lpg Kullanıyorsunuz ?
    Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 09:37
Abilerim Kardeşlerim hepinize iyi günler...

Günümüz şartları dolayısıyla çoğumuzun aracında lpg bulunmaktadır.. akaryakıttan akaryakıta elbette önemli değişiklikler bulunmaktadır..

Örneğin dün lpgm tamamen bitti benzine geçti arıza lambam söndü... 20 liralık petrol ofisinden lpg aldım arıza lambam 2 gündür yanmıyor nazar değmesin  daha önce Opetten alıyordum hep arıza lambam yanıyordu bi ilgisi varmı tesadüfmü blmiyorum..

Sizin memnun kaldığınız Petrol istasyonu hangisidir acaba ?  çünkü artık opetten taşınıyorum hizmetindende pek memnun kalmadım...

Kimisi bp nin lpgsi çok iyi diyor...
Kimisi ALPET  çok az yakıyor uzun gidiyor vs diyor...

Siz değerli üyelerimizn yorumlarını merak ediyorum
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 09:43
shell den şaşma arkadaşım..
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 09:43
vallaha bu değişkenlik gösteren bi konu 2 yakın arkadaşımda lpg mevcut ve sadece opet den alınca ışık yanmıyor başka nerden alsalar arıza ışıgı yanıyor
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 10:14
Bende Full kullanıyorum. Gayette memnunum hem cekısınden hemde tasarrufundan memnunum.
Onun harıcınde 2004 ten berı devamlı Aygaz kullanırdım...
Yukarı Dön
___KxL___ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ___KxL___ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 12:54
Ben Milangaz kullanıyorum çok da memnunum.diğer yerlerden aldığımda daha az km yapıyorum.Milangaz bulamazsam Opetlerden aygaz alıyorum.Aygazda Milangaz gibi kaliteli ama dahan pahalı...
2004 Peugeot 206 1.4 XT
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 13:36
shell den şaşma derim Sırıtma
206 feline (2006)     1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 14:02

konu açmadan önce lütfen aynı konu varmı yokmu araştırın. bu şekilde lpg olsun benzin olsun mazot olsun tartışıldı. herkez hangi marka kullandığını neden memnun kaldığını ve kullanmadığı markalarda ne gibi bir şikayetleri olduğunu belitrmişti araştırırsanız detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
mehmet eren Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Eylül - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmet eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 14:10
vallahı ehlıyetı alalı 3 sene oldu araba bende olalı opet kullanıyorum baska bıryerden gaz alınca motor arıza lambası yanıyorSırıtma
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM
5053747493

Sıfır al omur boyu kullan.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 14:42
BRC servisi Shell Bp petrol ofisini oneriyor.
Yukarı Dön
tolga35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ağustos - 1971

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 16:10
arkadaşlar;307 için konuşuyorum,aracımda lpgde arıza lambası yanıyordu mayıs ayında bosch super 4 buji taktım 3bin km yaptım hala arıza lambası yanmadı ayrıca aracın düşük devirlerde ivmelenmesi de iyileşti.gerçi ben bu konuyu bujileri takar takmaz açtım ama beni yerden yere vurdular öyle şey olmaz diye.yakıt olarakta opeti tercih ediyorum...
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 16:39
Milangaz ya da Erciyesgaz kullanıyorum. Bazen de ne denk geldi alıyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 17:08
benim başıma gelmedi ama arkadaşlarım ne zaman opetten alsa arıza ışıgı yanıyor araçlarında...
bunun nedenini araştırdım.
opette satılan katkılı otogaz oldugu için gazın içindeki parçacık moleküller motorun içinde bir igne deligindeki çubugu tıkıyormuş buda motor arıza lambası yakıyor.
Çözümü ise aracı 3ncü viteste sürün sonra baya bi aracınızı zorlayın devir saatini 6bin devirlere getirin araç biraz bagırsın motor içindeki parça ısındıgı için o delige sıkışan molekülleri eritecektir ve arıza lambası sönecektir...
kendim tarafımda test ettim onayladım :)
Yukarı Dön
mehmet eren Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Eylül - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmet eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 17:20
bendede tam tersı oluyor burak aracımıza opet benzılıgı bulamazsak genelde petrol ofislerini kullanıyorum ordan alınca motor arıza lambası yanıyor ama opetten alınca hıc boyle bır durumla karsılasmıyorum bu sorunlar aractan aracada degısenbılır daha 2 ay oldu motoru bılgısayara sokalı hıc sıkıntısı yok.
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM
5053747493

Sıfır al omur boyu kullan.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 17:27
ya mehmet kardeşim haklı olabilirsin...
bende 5 ay oldu lpg taktıralı ben öyle tek bi yerden almıyorum hep ankarada 1.88 den 1.97 den gaz satan demirören milangazdan alıyorum...
heee oralara gitmedigim zamanda opetten alıyorum türk petrollerinden shellden vs yerlerden alıyorum bende bi sorun yok ama arkadaşlarım ne zaman opetten alsa he sorunla karşılaşıyolar..
ama sorunu çözdük arabayı biraz zorluyoruz ışık sönüyo :)
heee diyeceksinki ışık sönüyo o 1 kişiye istinaden diye...ama 2 kişide de oldu onlarında motorunu zorladık sıkıntı gitti :)
ben motor ışıgı hakkında bilgi verdim opetten gaz alınınca çogu araçta ışık yakıyo ama bu bi gerçek :)araçtan araca degişebilir dogru :)
saygılar.
Yukarı Dön
hcbank Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Eylül - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hcbank Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 18:08
araca lpg taktırdıgımda takan usta opetten sasma dedı 1 ay kullandım rolantı sorunu ve stop etme yasadım brc takılı aracta program guncellendı ayar yapıldı yıne aynı sorun vardı arkadasım benzın fırmalarından bırınde kontrolor opet katkılı oldugundan bazı arac lpglerı uyum saglamadıgını bılıyorum dedı petrol ofısınden kullanıyorum 6 ay dır ınanın sorun yok ben bıle sasırdım denedım yasadım ustelık mıllı fırmamız 
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 12:46
Evet  Arıza lambam tekrardan yanmıştır hayırlı uğurlu olsun :(   
PO dan aldığımda belli bi süre yanmamıştı dün gece yolda giderken yanmaya başladı  alpeti deniyecem bu sefer sonuçlarını yazarım buraya
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 12:49
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

konu açmadan önce lütfen aynı konu varmı yokmu araştırın. bu şekilde lpg olsun benzin olsun mazot olsun tartışıldı. herkez hangi marka kullandığını neden memnun kaldığını ve kullanmadığı markalarda ne gibi bir şikayetleri olduğunu belitrmişti araştırırsanız detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hocam Bu değşiklik gösteren bir konudur arada böyle kounlara format atmak iyidir  yeni güncel bilgileri taze tutarız .. eskiyi araştırmakla bişeye varamazsınız her zaman...  Genede teşekkürler
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2011 Saat 09:38
Arkadaşlar hepinize iyi günler yaklaşık 2 haftadır  kullandığım Lpgler OPET AYGAZ   (yıllardır kullanıyordum)  Petrol ofisi   Shell bu firmaları test etttim izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim...

1-Opet: Yıllardır kullanırdım artık bırakıyorum...  rolantide dengesizlik  düşük devirde titreme yaratıyor aracımda... Forumlardada araştırdım filtreleri çok kirletiyormuş ve benim sorunumu yaşayan tek kullanıcı değilmişim..

2-Petrol Ofisi: Bi fark göremedim ölesine bi lpg özellik yok gibi sadece gidiyor :D

3-Shell:  2. Defa depoma aldım shell i   Düşük devirde titreme ve istop etme rolantide düzensizlik bunlar bitmemiş olsada büyük ölçüde azaldı...  20 liraya şehir içinde en ekonomik şekilde  70 km gidiyorum...   aracımın CC oldugunu ve 1.520 kilo oldugunuda belirteyim..

Alpeti çok denemek istedim ama eve çok uzak... bundan sonra shell den alıyorum katkılı gaz almayacagım..saygılar
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2011 Saat 10:53
Oooo CC nın agırlıgı bayagı fazlaymıs. 1.6 makıne anca yurutur bu agırlıgı. Yakıt durumuda halıyle normal Göz Kırpma
Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2011 Saat 11:37
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Oooo CC nın agırlıgı bayagı fazlaymıs. 1.6 makıne anca yurutur bu agırlıgı. Yakıt durumuda halıyle normal Göz Kırpma

Aslında dışardan bakıldığında kaldıramıyor..

Ama eski aracım 1.6 triptornik 307 idi daha hafif olmasına rağmen  buda 1.6 ama manuel oldugu için performansı gayet güzel...

Ayrıca 0-130 km de   2.0 cc otomatik    1.6 cc manuel     1.6 motor geçiyor bizzat testini yapmış bulunmaktayım...

Ama aracı gerçekten kaldırmak mesele !
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6747 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 432 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 564 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 322 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5102 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 589 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 385 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 649 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 239 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 550 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 754 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2258 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1016 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5577 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4811 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2038 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 508 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2189 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37309 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English