![]() |
|
206 İÇİN LPG ONERİSİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SİNAN03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1983 Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 23:41 |
mrb arkadaşlar sonunda bende lpg taktırdım.yalnız taktırınca 30 tl lik gaz aldım 80 km yaptım şehir içi ve kırmızı ışık yanıyor sizce normalmi anormalmi..?
|
|
PEUGEUT 206 2005 1.4 BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O araç için biraz fazla gibime geldi. Benim depo (307 1.6) 70 Tl civarına doluyor. 350-400 km arası yapıyorum şehirler arası. şehir içi de 300 km civarı gidiyor. Ama belli olmaz bazı lpg sistemlerinde kırmızı ışık yandığında baya bir lpg bulunuyor depoda araba kendisi benzine geçinceye kadar bi git bakalım o zaman belli olur. Eğer hala az ise bi ayarlat. fazla açıktır gaz vanası...
Düzenleyen ByHack - 12 Eylül 2011 Saat 01:51 |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
daha gaz ayarı tam yapılmamıştır onun 800 1000 km sonra usta tekrardan gaz ayarı yapıcak ondan sonra net sonuclar alırsın şuankiler geçici gibi bişey
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun güle güle kullan.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
bende kırmızı ışık yandığında depoda yaklaşık 7 lt gaz oluyor şehir içinde 70 80 km daha yol yapıyorum bu durumda. lpg ne marka sende?
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Depoda kalan yakıt ve lambaların durumu aractan araca cok fark yaratabılecek bır durum... Bazısının yesıllerı cabuk soner kırmızıda uzun gıder. Bazısında da yesıller uzun gıder kırmızıya geldıgı gıbı bıter vs vs... Standardı olmayan bır durum |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Benim aracımdan yola çıkarak cevap veriyorum. Senin arabanda kırmızı yanmaya başladığında 80 km daha yol gidersin. Bu da 30 TL de 160 km yapar. O da 0,1875 kuruş yapar ki bence iyi rakam. QUOTE=SİNAN03]mrb arkadaşlar sonunda bende lpg taktırdım.yalnız taktırınca 30 tl lik gaz aldım 80 km yaptım şehir içi ve kırmızı ışık yanıyor sizce normalmi anormalmi..?[/QUOTE]
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
sinan abi ilk bin km de çok yakar arac daha senın ayarlama yapılmadı bin km sonra gidip ayar yaptıracaksın daha :) katalizörün gazı tanıması sistemin oturması gerekır daha bu arada dün gördüm ama hayırlı olsun demeyi unutmuşum :) hayırlı olsun
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 12 Eylül 2011 Saat 10:42 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
SİNAN03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1983 Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
teşekkürler kardeşim
|
|
PEUGEUT 206 2005 1.4 BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
kenan_gul ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
benim ki hepten enteresan. alıyom 20 tl gaz 10 km yapıom. ısık kırmızı oluyo. sonra 90 km daha gidiyor şehir içi..voltran gerci gaz
|
|
306...kırmızı....306..platinium...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |