![]() |
|
206 Hoparlörleri Değiştirmeli Miyim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 21:58 |
Merhaba arkadaşlar. Eski aracımda pandizota 460W oval Pioneer taktırmıştım. Beni epey tatmin etmişti. 206'mın orijinalitesini bozmak istemiyorum, bu yüzden de pandizotu deldirmeyi düşünmüyorum. Orijinal ses sistemi ise bass anlamında beni tatmin etmiyor. Sizce ön kapılardaki 16'lık ve arkalardaki 13'lükleri değiştirsem (Pioneer, JBL, Hertz vs.) istediğim gibi bir ses alır mıyım?
Not: Orijinal CD çalar ünitesini kullanıyorum. Bir de bagajı sık kullanıyorum bu yüzden woofer koy demeyin.
Düzenleyen Berkay - 12 Eylül 2011 Saat 03:42 |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal teybini kullanman bas koymana engel değilkii arkadaşım
|
|
![]() |
|
Bagajı kullandığım için woofer koymak istemiyorum. Teyple bir ilgisi yok.
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
bendede var 206 şuan orginal teyp ve kolonlarını kullanıyorum ayrıca arkaya pandizot yaptırdım jbl mid takımı 85 tipi ovol kolun birde kutu bas var orjinal teybine
|
|
![]() |
|
pandizot yaptırıp arkaya koyabilirsin 70 tl yapılıyo pandizot
|
|
![]() |
|
Amfisiz mi bağladın bunları?
|
|
![]() |
|
anfili bağladım
|
|
![]() |
|
Şu woofer'ı amfisiz bağlayabilir miyim?
Arka koltuğun alt kısmına(ayak bölümü) koymayı düşünüyorum. Düzenleyen Berkay - 11 Eylül 2011 Saat 22:15 |
|
![]() |
|
şuanda anfisiz bunu değil hiçbir wooferi bağlayamassın onların gücünü kaldırıcak bir telp daha üretilmedi diye biliyorum yakarsin teybi ve çok sürmez bağla sesi 15 falan yap hemen yanar çıkışları
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Aracıma, önlere 16cm, arkalara 13 cm jbl komponentleri orjinalleri yerine anfiyle uyguladım, gayet memnunum, tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
Amfi işine girince fiyat epey artıyor. Amfisiz düşünüyorum ama ne kadar iyi sonuç alırım bilmiyorum.
Eski aracımda Pioneer 460W ovaller amfisiz bağlıydı. Dediğim gibi beni tatmin ediyordu. Üstelik 106'nın orijinal teybi Pioneer'dan daha iyiydi. Gerçi 206'daki CD çaların çıkışları 106'daki teypten daha dandik gibi geliyor bana nedense.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
anfi kullanmicaksan midlerde bi işe yaramaz normal düz kolon gibi çalıcaktır anfisiz bagajda woofer olayına gelince 220 tl bi fiyatla alpine slim bass var normal basslardan aşagı kalır bi yanıda yok
bagajındada çok küçük bi yer kesecektir |
|
![]() |
|
Guzel bass almak ıcın guce ıhtıyacın var. Bu gucude ancak ve ancak amfı ıle elde edersın. Hıcbır teybın gunu bass ıcın yetmez. Egerkı guzel bır ses alayım dıyorsan 2 takım mıd alırsın ve Hakan ın soyledıgı gıbı ust kapagı degıstırırsın ve ustune ufak 2 woofer da koysan ısını gorur. Orjınal kapagıda cıkarır kenara koyarsın... |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
pandızot yaptır pandizota bır cıft 460watt al o zaman kardesım senı gene tatmın eder :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |