![]() |
|
106 Silecek Suyu Deposu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 Saat 17:08 |
Silecek suyu depomda çatlak var. Suyu üstten doldurduğum gibi alttan boşalıyor. Bu çatlağı nasıl onarabilirim ? Silikonla olur mu ? Ya da çok pahalı olcağını düşünmüyorum komple mi değiştirsem. Ama en önemlisi en rahat nasıl ulaşabilirim depoya. Tekerleği tam sağ yapıp aradan mı ? şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 206 da da var ayni durum nedendir bilmem...nasil cozulur bu durum :(
Düzenleyen voodoo - 10 Eylül 2011 Saat 17:24 |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger el ve lehım aletı gırebılecek yerde ise catlak kısımı eritme yolu ile kaynatabilirsinz.
Oda olmadı arayı bıcak yada yassı ınce bı alet edevatlabıraz daha acıp araya sılıkon doldurmanz hem ıcerdn hem dışardan tutar dışından sürersenz baskı dolayısı ıle akma yapabılır. bide folyo bant cektinzmi üzeriine tam kuru iken.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
sıcak silikon ile onarılabiliyor 106 quickimde denemiştim sağ tekeri tam sağ ya da tam sol yaparak çamurluğun içindeki davlumbazı sökerek kolayca söküp işlemi yapabilirsin. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Belki isinize yarar:
![]() |
|
![]() |
|
kafamda bir fikir oluştu teşekkür ederim. kendim bir deneyeceğim olmadı yaptırırım özel serviste. Bu arada deponun fiyatı 50 tl imiş. 1997-2001 model arası standart.
Düzenleyen Alicangulpinar - 10 Eylül 2011 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
206 için ise 52 TL. 1998/2008 arası standart.
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
yeni deponun fiyatimi 52 tl
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Evet orjinal sıfır deponun fiyatı.
|
|
![]() |
|
bendede vardı söktüm güzelce sağ çamurluğu çıkarman gerkiyor ama.dayson diye bir madde var silikon gibi ama kuruyunca plastik gibi sert oluyo silecek motoruna giden hortumun depoya birleştiği yer çatlamıştı benim hortum takılı vaziyette sıktım daysonu 2 gün beklettim taş gibi şimdi tık yok 1 yılı geçti.Ama bekletmen gerekiyoru iyice .Yenisinede az bi para istememişlerdi yanlış hatırlamıyosam 80tlmi neydi orjinali
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Arkadaşlar 307 lerde depoya su doldurmak için yukarı doğru bi hortum uzatmışlar. Bu hortumun depoyla bağlı olduğu yer çok uyduruk. Ben de sonradan farketmiştim durumu. 106 larda nasıldır bilmiyorum ama böyle bişey varsa Su doldurulan hortumuda bi kontrol et istersen. |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |