![]() |
|
İçeride neden çok ses var??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 Saat 14:43 |
Arkadaşlar aracımın içinde tüm camlar kapalıyken bile bana göre çok ses var. Lastikleri yeni değiştirdim (yokohama c drive 2), yol sesi olsun, arabanın gazına basıncaki motor sesi olsun, dışardaki rüzgarın sesi olsun bana göre fazla gibi. Hele o direksiyon pompasından gelen vınlama sesi acayip fazlalaştı, bu konuda bir arkadaş serviste takoza benzer bir şey koydular ses yok denecek kadar azaldı dedi ama maalesef o parçanın ismini ve nereye takıldığını belirtmedi. Konuya dönersek bu seslerin nedenleri neler olabilir, bunları minimum a nasıl indirebiliriz?
Şimdiden yardım eden tüm arkadaşlara teşekkürler,hayırlı forumlar diliyorum. |
|
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardım edecek arkadaş yok mu?
|
|
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
kapı,bagaj yalıtımının düzgün olduğundan eminseniz yardımcı olamam şayet emin deyilseniz aşağıdaki linke bi göz atarsanız yardımcı olacaktır...
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16408&KW=ses+yal%FDt%FDm%FD&title=kap-ses-yaltm-zml-resimler-2sayfa |
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
kapı fıtıllerıne baktır ruzgar dolayı ses yapıyosa pompanın vınlama sesıne cozum ne yazıkkı herkes sıkayetcı arac ınce yanak lastık ıste cantlarında normalden buyuk yada havası fazla ıse yol sesını fazla alır tabıkı bu yolun durumunada baglı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
140 liraya kapı fitillerini değiştirdim önemli oranda ses bitti :-))) Gerisi yalıtım işi :-))
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Lastiklerim 195 65 R15 normal ölçüleri yani. Ancak kapı fitillerine pek bakmamıştım onu bakayım arkadaş anlatmış linkinide vermiş bi onuda inceleyim.
|
|
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Kapı fitili kötü durumda mıydı çıkardığında? Benim de benzer şikayetim var ama rüzgâr degil daha cok motor sesini içeri almasıyla alakalı. Fitillerin omrunu tamamladığını ne sekilde anlayabilirim? Pek kötü görünmüyorlar çünkü...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |