![]() |
|
307 yol bilgisayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 Saat 20:45 |
Selam arkadaşlar, uzun zamandır aranızda yoktum, iş yoğunluğu yüzünden baya bir uzak kaldım forumdan.
hatırlayan varsa dertli 206 mı sattım:) Her peugeot severin hastalığı gibi gittim yine peugeot aldım 307 :) 2004 model 1.6 xr otm. tabiiki peugeot lu günlere geri döndük yeniden:) Sorum şudur ki aracımda hız sabitleyici kol, far sensörünün kolu ve yağmur sensörü özellikli direksiyon kolu bulunmakta. ancak yol bilgisayarı yok. Ve ben ne hız sabitleyiciyi ne yağmur sensörünü nede far sönsürünü çalıştıramıyorum. Daha önceden hatırladığıma göre bu kolların ismi com200 ve araca taktırdığınızda bu özellikler aktif oluyor. Ki aracı aldığım şahıs hız sabitleyicisinin olduğunu söylemişti zaten. Acaba diyorum bilgisayara bağlayıp bu özellikleri aktif ettirmek mi gerekiyor (yol bilgisayarı hız sabitleyici vs.) ? Engin bilgi ve tecrübelerinize dayanan cevaplarınıza şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gün sanayideki ustama gittim bilgisayara bağlayalım bakalım dediler. bağladık ama bir türlü ne yol bilgisayarını nede cc yi aktif etme yerini bulamadılar, daha sonra ben kendim aldım bilgisayarı sitedeki bilgiler vasıtasıyla yol bilgisayarınıda cc üde aktif ettim şahane oldu. para da vermedim doğal olarak :)oturmuşken birde aracın beynini ve şanzıman versiyonunuda yükselttim şahane oldu:) tekrar teşekkür ederim hepinize sevgiler saygılar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |