![]() |
|
göçük giderici vakkum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 Saat 20:38 |
nette gezerken gördüm araçtaki göçükleri giderici vakkum ve bende aldım bi tane şuan kargo aşamasında araçtaki bi kaç göçüğü gidermeyi planlıyorum umarım başarılı olur |
|
emniyet kemersiz hayat değersiz
2001 model 206 1,6 xs 110 hp benzinli manuel kırmızı şeytan |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Videoada yararlı bir araç gibi gözüküyor,yanlız sonradan yapılan boyalı bölgede boyayı atabilir.
Ayrıca fiyat konusunda ve tedarik hakkında bilgi bekliyoruz...
Teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
ben hepsiburada.com dan 27 tl ye aldım bi kaç şey daha aldım çünkü 30 tl yi geçince kargo bedava ürün kargoda elime ulaşıp denedikten sonra resimlerle beraber sizinle paylaşacam zaten işte link
|
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
güzel bişey hele benim gibi cinsler için...
![]() |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Teşekkür ederim süperbirşey hemen sipariş vericem kapımda ufak bir göçük var inş çözüm olur
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
boya kalemi gibi olmasın bi abimiz kalem sipariş etmişti çizik giderici için ama sonuç fiyaskoydu...
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Sağolasın, ayın 15'inde ben de sipariş edicem bir tane (malum maaş günü
![]() |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla sonuçları paylaşırsanız seviniriz. Sizden haber bekliyoruz :)
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz :)
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
Dayanamadım ben de bugün sipariş verdim. Sonucu göreceğiz..
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
artık kargocunun insafına kaldık :) teslim etselerde bizde görsek ona göre sipariş versek
|
|
![]() |
|
20 günden önce kargoya vereceklerini sanmam. Hepsiburada genelde öyle yapıyor. Kargo bedava olsun diye 30'a tamamlamak için 3TL'lik GTI sticker da sipariş verdim. Onu kargoya vermişler ama bu ürünü ne zaman verirler bilemem..
|
|
![]() |
|
Bazen tedarikçilerde sıkıntı oluyor aslında. 6 senedir alışveriş yaparım oradan nadiren gecikme yaşadım. Umarım elinize hemen ulaşır. Sonuçları merak ediyorum.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Hiç inandirici gelmedi :(
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bende 4 5 yerde var :D yararlılıgını görürsem bende alırım :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
ben bu aleti kullanıyorum tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
siparişten 3 gün sonra kargoya verdiler 2 gündürde kargoda hala gelmedi yarında pazar kargo kapalı artık pazartesiye kaldı alır almaz deneyecem resimlerle birlikte sonucu buraya yazacam uzun zamandır hepsiburada.comdan alışveriş yaparım şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı
|
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
videoya çekersen abi daha iyi olur sonucu saniye saniye heyecanla izleriz
![]() |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
tamam daha iyi olur hem foto hem video yüklerim canlı canlı
![]() |
|
|
![]() |
|
Ümit kullanmış demekki faydalı bende alıcam rasgelirse...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |