![]() |
|
Deri bakımı temizliği nasıl yapılmalıdır ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 Saat 12:31 |
Arkadaşlar hepinize hayırlı günler; 1 haftadır aracım döşemecideydi Konsol Yan kapı Vites körüğü Direksiyon orjinal renklerinde derisini yeniletiyorum... bugün alacağım allahın izniyle nasıl olduğunu çok merak ediyorum..
Koltukların derisi iyi olduğu için orjinal bıraktım... Malum peugeot ailesi olarak araçlarımızı çok seviyoruz bakımını yapıyoruz... merak ettiğim bi husus var sizinle paylaşmak yanıt bulmak istedim.. derilerin kiri nasıl çıkartılır ? nasıl bakım ve ömrü uzar daha önce deri bi aracım olmamıştı hata yapmak istemiyorum piyasada satılan deri bakım ürünleri var önericeğiniz kullandığınız varmıdır acaba ? Turtle Wax Deri Temizleme+koruma Sütü diye bi ürün var Bu ürünü önerirmisiniz yada önereceğiniz bi ürün vs başka bişey varmıdır.. Ayrıca bugün derilerin resmini sizin için çekeceğim belki yaptırmak isteyen veya merak edecen olabilir.. Teşekkürler saygılar |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boyacılarda deri temizleme boyası var geçen gün biri koltuk kafalıklarını temizletiyodu ordan aklımda kaldı.
sende bi oto boyacısına ugra bence gereken malzemeyi onlar sana hazırlar verir sende uygulamasını yaparsın.
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ürünü aldım bakım kremi ama kirde çıkartıyor.... konsol parlatıcı oalrakta kullanabilirsiniz , diğer yağlı parlatıcılar gibi kirletmiyor toz toplamıyor aksine ömrünü uzatıyor ve temiz tutuyor...
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |