![]() |
|
kaza tramer foto ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 Saat 00:50 |
arkadaşlar 2-3 hfta evvel arkadan araba çarptı. daha gidip yaptıramadım . tutanak felan tuttuk. az evvel tramerden sorguladım yüzde yüz kusurlu çıkmış arkadan çarpan araç. ben yaptırmaya gittiğim zaman kaza anında çektirdiğim fotoları tramere eklettirebilirmiyim. tramerde tutanak fotosu var şuanda sadece. benim araçta sadece plakada çok küçük bir ezik var. belgelensin istiyorum tramerde
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tramer hakkında biraz bilgim var tramerde foto ekletme bildigim kadarıyla yok tramere plaka sorgulattıgınızda sigorta firmasının onlara gönderdiğin bilgileri size yolluyo eger sigorta firmanız hasarın miktarını tramere yollamadıysa tramer size çarpma olarak mesaj atıyo şaet sigorta firması yolladıysa size tamir masraflarını yazıyor
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tramerin internet sitesinden sorgulanınca fotoğraf var ise çekilmiş onlar görünecektir. Sizde aracınızı yaptırmaya servise gidip evrakları verdiğinizde o evraklar ile beraber fotoğraflarıda işleyeceklerdir.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |