![]() |
|
ofsetli teneke jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 Saat 23:04 |
arkadaşlar resimdeki gibi ofsetli teneke jant almayı yada yaptırmayı planlıyorum sizce 4 kapıdada güzel dururmu ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin şimdiki jantlar nedir?
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
şimdikilerde teneke ama 13
ben 14 tenekeden yaptırıcam eger yapan bi yer bulursam |
|
![]() |
|
Hay masallah janta bakarmısın
![]() |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
dostum ,bu tarz jantlar 80'lerde çok modaydı hacı muratlara yaparlardı ve hatta genelde beyaza boyarlardı. yapması da çok kolay bi tornacı hallediyordu o zamanlar.jantın çember kısmı göbek kısmına içerden kaynaklıdır.tornacı o kaynağı kesip jantı ikiye ayırıyor ve göbek kısmını ekseninde ters çevirerek aynı yerlere kaynak ediyor böylelikle içe bakan ofset dışa bakmış oluyor.Hepsi bu kadar...tabiki bu anlattıklarım jant teknolojisi değişmemişse geçerli. |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
Normal teneke janta göre daha iyi duracağını düşünüyorum ben.
|
|
![]() |
|
Bu konu hıc ılgımı cekmedıgı ıcın ılgılenmemıstım. Bende ek yapıyorlar sanıyordum... Guzel fıkır esasında
![]() |
|
![]() |
|
direk tersten tak jantı ful ofsetli olsun sana ama çok bijon keser :)
|
|
![]() |
|
biyer buldum yapan ama daha gidemedim fiyat konuşmaya resimdeki aracın sahibine sordum satarmısın diye oda araç hurda nerdeyse tek ilgi çeken jantlar satmam dedi:)
|
|
![]() |
|
İyi adam dürüstmüş usta
![]() |
|
![]() |
|
jantlar harika 106 15 kapıda olsa bu jantlar yakışır :)
|
|
![]() |
|
merak ettiğim olay 106 ya takılacak maksimum lastik ebadı nedir ? satılık olan 1 2 tane var kurtarırsa onlardan birine niyetliyim
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
abi onun içini bide yaptırcan polisaccıda güzel fena :))))
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
jantı bi yaptırabilsem o bölümede bakıcaz :)
|
|
![]() |
|
jantı böyle ofsetli yaptıracan bide etrafına polisaj attırdın mı offffffffffff :)
|
|
![]() |
|
Hastasıyız Dedeee...Dinçer yer nerde buldun Ümraniye sanayide bir yer var dioyrlardı orasımı yoksa...
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
dinçer abi satın alıcam diyorsan
bunları buldum fıyatları hakkında iyi kötü bir bilgim yok ama aradığımda bunları buldum belki işine yarayabilir
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatlara bak şaka gibi görence harbi jant sanacak
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
bunları biliyorum gökayım o göbegi kırmızı yaramı yo çünkü arkalar 15 önler 13 jant :)
beyazlıyıda dün aradım bakmadı mesaj attım dönmedi taşkın hocam top kapıda buldum bi yer ama yolum yoğunum bu aralar o yüzden gidip bakamadım |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |