![]() |
|
206+ plus orjinal ön konsol çerçeveleri -servisten |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 Saat 19:18 |
Merhaba;
Peugeot 206+ (plus) aracım için gri renkli konsol çerçevelerinden sipariş vermiştim ve parçalarım geldi aracıma taktım.Bir ana çerçeve (ortadaki) iki adette yan kalorifer çerçeveleri için indirimli haline toplamda 195 tl ödedim servise.Ama açık konuşayım aracım içinin doğası değişti sanki. Şimdi aracımın üzerinden çıkan parçalar boşa çıktı bunları gerek boyatıp gerekse kaplatıp kullanmak isteyen arkadaşlar olabilir diye düşündüm.Normalde bu 3 parça serviste 195 -210 tl arası değişen fiyatlarla satılıyor,arayıp sorabilirsiniz.Ben ise bunları 100tl'den (yarı fiyatına) vermeyi düşünüyorum.Parçalarda leke dahi yok oldukça temiz,sorunsuz ve sağlamdır. Fotoğraflarında da görebilirsiniz.Zaten orjinal paketleri ambalajı ve servis kutusuyla resimlerini koyuyorum şimdi . Bu ilanı sahibinden.com'a da koymayı düşünüyorum.Oradaki fiyatta 100tl olacaktır. Buradan (forumdan) almak isteyen arkadaşlara kargosunu hediye edebilirim.Veya kargo ona ait olur 10tl ekstra indirim yapıp 90 tl'ye verebilirim. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Emperor905 - 08 Eylül 2011 Saat 20:02 |
|
![]() |
|
Dogukan_3002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogukan_3002
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu kısımları piano black kaplatıcam. yapılırken kırılırsa alırım :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu çerçeveleri nasıl söktünüz??
|
|
![]() |
|
Abi sağından yada solundan iç kısmında elinle veya platiğe zarar vermeyecek bir düz tornovida tarzı bişi ile girip esneterek dişlerini çıkartıyorsun. Ben benimkini çıkardım bugün şimdi zımparalıyorum. Boya atıp vernikleyip takacam.
|
|
![]() |
|
Ali sence karbon folyomu daha güzel olur yoksa gümüş renk boyamı?
|
|
![]() |
|
Abi bir karbon fulyasıdır almış başını gidiyor. Gerçek karbon fiber olsa hadi neyse
Ben gri yaptım arabaya ayrı bir hava katıyor karbon folyoda çok bişi değişmez. |
|
![]() |
|
Bizim araçların ön konsoluda zaten tırıtklı olduğu için karbon folyoda iyice boğar diye düşünüyorum zaten.
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
![]() ![]() ![]() ![]() |
fotoğrafları varsa paylaşabilirmisin yada forumdaysa linkini verirmisin :)
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
güncelmi ?
|
|
![]() |
|
kardesım dedııgn gıbı aracın hıc havası degısıyor bendekı de boyle ama ben kedın yaptım maıletıde 20 tl yı bulmadı brıaz el yatkınlıgın varsa sende yapardın keske o kadar para vermeseydın resımlerını yukelrım bugun gorursunn :D neyse ama gene guzel olmus
|
|
![]() |
|
Düzenleyen bluedream3887 - 02 Mart 2012 Saat 14:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |