![]() |
|
Baskı Balata Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sarikulce ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2011 Konum: İST - Gültepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 Saat 16:43 |
Selam arkadaşlar aracım 1 vitese geçişlerde cırt lama yapmaya başladı şanzıman secromec lerinde sorun varmış önümüzdeki hafta sonu yaptırıcam.Şanzıman sökülmüşken baskı balatanında zamanı geldi değiştireyim diyorum nette biraz araştırdım valeo ve mapa diye iki marka var ve aralarında 100 tl lik bir fiyat farkı var bu mapa nasıldır kullanan varmı haybiyeden fazla para vermiyelim iyi ise valeo ya.
|
|
306 XR lpg 34 E 6204
532 402 28 47 __Coşkun SARIKÜLÇE__ |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinali hangisi ise onu almalısın. şahin peugeot ile fiyatları görüştün mü
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sarikulce ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2011 Konum: İST - Gültepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok daha görüşmedim ama görüşüceğim aklımda
|
|
306 XR lpg 34 E 6204
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
mapayı ilkde fa duyuyorum
şuana kadar valeodan şaşmadım şaşmamda |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bir görüş istersen. daha uygun fiyat alacağına inanıyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben orjinali valeo diye biliyorum ama şahin peugeot ta murat abi detaylı bilir ona sorarsan en garantisi olur
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Mapanın yanından bile geçme,valeo olabilir ama oda franız valeo olsun orjinal peugeot kutulu olsun için rahat etsin, orjinal kutulu parça ile valeo kutulu debriyajın arasında fazla fiyat farkı yok kandırmasınlar dikkat et.
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
306 gti bronz balataları platinumlara taksak ne deişir :) sakıncalımı yararlımı olur
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Coskun abı bızım servıse gıt Ibrahım abıyı tanıyorsun zaten. Sana gerekenı yapacaktır. Parca ısını kendınde halledebılırsın ıstersen onada sorabılırsın...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
Oraya gidicem abi zaten ama ben baskı balatayı kendim alıp gitmek istedim k.k taksit falan yapmam lazım tam sıkışık zamana geldi o nedenden netten bakmıştım ama muhtemelen Ümraniyeye uğrayıp Murat abiden parçayı alıcam işimi sağlama bağlıyayım sakata gelmiyeyim sök tak olmasın birdaha.
|
|
306 XR lpg 34 E 6204
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
Teşekkürler abi ilgin için benim araç eski biraz 94 306 xr 1.4 zor buluyorum parçaları sen baskı balata alımı için bana yardımcı olabilirimisin çakma veya uyduruk bişey almıyayım.
|
|
306 XR lpg 34 E 6204
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
valeodan şaşma bence,zaten üzerinden çıkan da valeo olması lazım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |