![]() |
|
206+yol bilgisayarı eklemenin pratik yolu-diyorlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 Saat 00:29 |
merhaba;
Nette gezinirken şu konuya gözüm çarptı ve paylaşmak istedim.Konuda kısaca 206+ araçlara yol bilgisayarı aktif etmek için sadece 3 satırlı ekranın ve bir düğmenin yeterli olduğunu söylüyorlar.Yani ekstradan kol un filan değişmesine gerek yokmuş.Uzman veya deneyimli arkadaşlar bu konuda görüşlerini belirtirlerse sevinirim.şayet oluru olan bişeyse ki(deneyip sonuç alanların yorumları var) ben de yaptırmayı düşünüyorum.
Konuya yorumu yazan ve bu işi deneyip başaran arkadaşın yazısıve video linki vs. budur;
Artık yol bilgisayarı için com2000 kola ihtiyaç yok. Elinizdeki orjinal düğmesiz olan kolla da yol bilgisayarı olabiliyor. Nasıl mı?
Arkadaşın biri yememiş içmemiş buna çalışmış herhalde çok güzel bişi bulmuş. Ufak bir çalışma ile kolu direksiyonu v.s hiç sökmeden sadece düğmeyi çıkararak düğme haline gelebiliyor(daha önceden bahsedilen 307deki gibi parça değişimi değil.) Yol bilgisayarı için kolu hallettikten sonra 3 satır ekranı takıp aktive edip kullanmaya başlayabiliyorsunuz . Video geliyo.. ve videosu;
konunun geçtiği site donanım haber googledan aratıp konuyu da görebilirsiniz.Reklam olmaması açısından linkini vermedim.
Görüşlerinizi bekliyorum..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başkan bu yazı benim
![]() Cümlelerin düşüklüğünden tanıdım dh den alınma(mpal624) işlemi ben de yaptım envyden çıkma 3 satır ekranda aldım çok harika çalışyor. Asıl sayfasıda : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&KW=&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm |
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
![]() ![]() ![]() ![]() |
o yazının sahibinin buraya da üye olması güzel bir tesadüf olmuş biraz :)
Bu yöntemi denemeyi düşünenlerden birisiyim.Bu yüzden bu konuda forumda uygulayanlar varmı diye görüşleri almak istemiştim.Diğer konu nasıl olduysa gözümden kaçmış ksura bakmayın ;) Düzenleyen Emperor905 - 08 Eylül 2011 Saat 00:55 |
|
![]() |
|
estağfurllah hocam ne kusuru bilgi paylaştıkça faydalıdır. Cüneyt hocamın iznini almadan orada ben yayınladım umarım o bana kızmaz
![]() İşlem aslında çok basit diğer konudaki fotolara da bakarsanız 5dk bile sürmüyor tabiki dikkatli ve nazik olmak lazım. Ben bitmiş bir tükmez kalemi harcadım ama 300tllik bir masraftan kurtuldum. Ankara da iseniz konu hakkında ddaha çok yardımcı olabilirim |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Maalesef Ankara yakınlarında değilim Trakyadayım ben.
Servis çalışanı ve deneyimli yakın tanıdıklar var bu konuyu onların da yardımıyla çözmeye çalışacağım.Şimdi önemli olan 3 satırlı ekran temin etmek onu da buluruz inşallah yakın zamanda.
Yardım etme girişiminiz için ayrıca çok teşekkürler.. Düzenleyen Emperor905 - 08 Eylül 2011 Saat 01:07 |
|
![]() |
|
HRMNKY nickli murat arkadaşımızla i iletişime geçin o temin ediyor.
307 ekranı buulursanız almayın onda yazılarda soluklaşma oluyormuş. Çıkmacılarda oluyor ben tesadüf eseri tırdan düşme envyden aldım. Sıfır malı ikinci el fiyatına aldım hemde envy nin ekranı. Düğmeler 206 daki gibi yuvarlak değil. Bizim iki satırdaki gibi uzun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Ok. teşekkürler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |