![]() |
|
3 Haftalık tatilim bitti ... ( Resimli ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 20:00 |
||
Değerli dostlarım arkadaşlarım 2 hafta olan yıllık iznimi ve bayram tatilimi geçtiğimiz pazar sabahı bitirdim her günü bir başka neşe her günü bir başka keyifle geçti allaha şükür problemsiz dertsiz tasasız son derece güzeldi . 3 hafta boyunca trakyada ayak basmadığım yer kalmadı diyebilirim. Başlıca Kırklareli , keşan, uzunköprü , edirne,enez,pınarhisar,tekirdağ,şarköy gibi yerler. Bunlardan bir çoğu transit geçtiğim yerlerdi çok fazla foto olduğu için hepsini atmam mümkün değildi . İstanbuldan çıkarken kilometreyi sıfırladım döndüğümde ise tam tamına 2186 km yol yaptım .
Bu süre zarfında depom full çıktım bir seferde 200 tl lik yakıt aldım daha sonra 185 tl lik yakıt aldım istanbula dönüceğim akşam 50 tllik yakıt aldım her ihtimale karşı şuan ise depomda tam yarım depo yakıtım var aracım benzinli km de ne kadar yaktığını bilemiyorum ama her seferinde yüklü ve çoğu yolu klima ile gezdim pekte ekonomik davrandığım söylenemez çünkü geçen sene broadwayda sıcaktan yanmıştım acısını çıkarttım . Belki biraz fazla olacak ama birkaç foto paylaşmayı uygun gördüm umarım beğenirsiniz . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen insomnia - 07 Eylül 2011 Saat 20:07 |
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Tum fotolar cok guzel ama son fotograf cok cok guzel. Bayagi tatli bir uykudasin gibi gorunuyor.
Düzenleyen koliva - 07 Eylül 2011 Saat 20:13 |
|||
![]() |
|||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hoşgeldin abi insan ayçekirdeği getirirdi koparıp koparıp çıtlardık :) 200 tl lik yakıt aldığında km kaçtı hatırlıyomusun ?
|
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
hoşbulduk ibom 840 küsür kilometredeydi 45 lt yakıt aldı yani 200 tl lik ayçiçeğe içimden geçti kafayı kopartayım diye ama kıyamadım doğrusu Düzenleyen insomnia - 07 Eylül 2011 Saat 20:29 |
|||
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
erkan abi hoş geldin sefa getirdin.. vallahi özledik seni yani ... iyi bir sitres atmışsın... resimler çok güzel.. çekirkeden korktum vallahi o nasıl bir şey öyle
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hoşbulduk ersin bende sizleri özledim böceği akşamına kesip yedik pek eti yoktu şaka bir yana ersin birşey duydum ama doğrumu kıyacanmı kırmızı şeytanına |
|||
|||
![]() |
|||
||
o durumlar biraz karışık..ilana koyduk her an gidebilir.. ama bu zaman zarfındada manevi bir takım düzenlemelere girdim.. tam yoluna koyarsam.. iptal edebilirim.. |
|||
![]() |
|||
||
ersin üzerinde çok emeğin var satsan bile içini sızlatır umarım işlerini yoluna koyarsında gerek kalmaz |
|||
|||
![]() |
|||
||
inşallah .. bakalım her şey kısmet nasip artık ...
|
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
||
fotoğraflar cok guzel hos goruntuler vardı,fotograflardanda anlasılıyor devırsız kulandıgın
![]() |
|||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
||
uzun yollarda sakin kullandım yüklü ve aracım dolu idi ama geçtiğimiz cumartesi günü kırklarelinde düğün konvoyuna girdim tazıda ön tarafa kırklareli hop oturup hop kalktı imzamı attım memleketim taza bayıldı doğrusu hep gözler üzerimdeydi konvoy öncesinde güzel birde cila attım arabaya alev alev yanıyordu maaşallah |
|||
|||
![]() |
|||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
||
ilk benzin aldığın zamana kadar uzun yolda 23 kr yakmışsın valla çok iyi
|
|||
![]() |
|||
||
klimalı 4 kişi ve bagaj full dolu idi uzun yolda yakıtı çok makül bunu kullanarak anladım fakat şehir içinde torklu kullanmaya gelmiyor hemen yakıt 2 katına çıkıyor ayrıca çok keyifli hızlandıkça otoruyor otobanda çoğu kez 160-180 bastım tanpon yere değsede gidiyor mübarek banamısın demiyor keyifli ve rahat bir kullanımı var doğrusu |
|||
|||
![]() |
|||
||
Evet bende son fotoya takıldım... Oooooooooooohh masallah
Koskoca bostan yan gel yat Erkan
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |