![]() |
|
komple eksoz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 19:06 |
Arkadaşlar eksozun içindeki kurumlardan zırıltı geliyor ilk çalıştırmada ve ısınana kadar gitmiyor . Sizce eksozu yenilesekmi yoksa ne yapsak . Komple motordan uca eksoz kaç tl dir acaba ? motorada yapışmışmıdır nedir gazdan ayağımı cekince bi zınnnnlamada ordan geliyo.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şahin Peugeot
Orjinal Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 |
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
araç ne 300-400 civarında tutar komple die düşünyorum biraz doşıp fiyat almak lazım
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
canımı sıkanda o işte tamir olsa 30-60 neyse verecez gerçi şimdi bi sıkıntı yaratmıyo ama sese gıcık oluyorum gazdan ayağımı cekince konsolda ınnnnn diye titreşim yapıyo ooof araban varmı derdin var :))
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bence Sağlam Bir Egozcuya Baktır... Alttan Kontrol Ederler... Ne Gerekirse O Zaman Yapılır...
|
|
![]() |
|
Komple egzos 200 TL ye taktırırsın. Servise götürmeni tavsiye etmem fiyat politikaları çok garip çünkü. Servistede orjinal takarız derlerse inanmayın lütfen çünkü Peugeot markalı Egsoz üretildiğini duymadım.
![]() |
|
![]() |
|
bence 60-70 tl ye silencer lı bir son susturucu al hem hesaplı hem de çok bağırmıyorlar ;)
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
peki ara kazanlar dağıldıysa ne olacak ? motorun ordan ses geliyo diyiyo |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
zaten bağırtan eksozum yok taktırmamda , kardeşimin şahininde çok rahatsız oluyordum polis tanıdık olmasa cezayı basmıştı bi kaç kere :) .Valla headers konsola yakın bi yeremi değiyo anlayamadım tamda o ınnnn lamaya çözüm komple eksoza bi bakım gereken yerler değişecek . Burdaki eksozcum bende parça yok dedi eksoz çürümüş dedi ama neresi söylemedi kendi yapmayacak ya . |
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
araç altında son susturucu dahil 3 tane kazan var bu kazanların içi dagışmıştır muhtemelen yan sanayide var orjinalde kalite olarak pek fark göremedim ben ama aradaki 15 lira içinde yan sanayi taktırmadım aynı şekilde benimde motorun ordan bi ses geliyodu ordaki kazanı değişince ses gitti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
hımmm ben sondaki dağılmış , ilki çürümüş veya konsola dayanmış olarak düşünüyordum . Bakalım haftasonu bi baktırıyım ne diyecekler . 3 kazan deişse 200 desek bana bi incir ağacı lazım :D
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Başkent Sanayinde Tuna Egzoz var istersen orayada bi ugra ben arka susturucu ve katalitik degiştirmiştim orada
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
tamam uğrarım ne kadar tuttu arka susturucu
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Tahminimce egsozun patlamıştır. orta borularda da kaçak olabilir. belki elyafıda bitmiş olabilir. sanırsam 200 tl' falan gider
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
Ben de 2 gün önce sordum komple değişim birde manifolt girişindeki çatlaklar için o kısmı söküp ayar çekme falan 2 yıl garanti de verdi 285 dedi...
Bende koku da var özellikle ilk çalışmada adamın demesine göre benim arabadakiler 106 eksozuymuş değişirsek hem koku yapmayacak hem çekişte iyileşme olacak hem yakıtta azalma olacak ses de değişecekmiş doğrumudur bunlar acep?
Bu arada o kadar para bayılmayayım diyip başka ekzozcuya gittim bi iki kaynak birde eksoz ucuna ek yaptırıp daha dışa aldırdım kokuyu tamponun altından içeri vermesin diye seste ufak bi değişiklik oldu ama ortadaki bağlantıları düzgün takmadı heralde dayı deli dana gibi sallanıyor...
|
|
![]() |
|
Bendede var hafif bi zangırtı ama sürekli değil uç taktığımdan tampona yapıştı ekzos plakalığı titretiyo sanırım ses ordan geliiyo ayrıca ilk çalıştırdığımda boştaymıi gibi vuruyo ekzos tak ediyo normalmidir anormalmidir bu durum?
|
|
![]() |
|
uc eger tampona değiyosa onu biraz açtır benim araçdada aynıydı tampon sararmaya başlayınca gidip aşagı aldırdım biraz daha
|
|
![]() |
|
406 için arka susturucu çift katlı 130 lira ya degiştirdim ben ama ucuzları da varda gerek yok onlara patlar fln tekrardan basına sıkıntı açar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |