![]() |
|
Ehliyetimi kaybettim yardımcı olurmusunuz. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 15:12 |
Arkadaşlar dün akşam cüzdanımla birlikte ehliyetim gitti çalınmadı biliyorum benim dikkatsizliğim üzerine kayboldu. Şimdi ehliyetim yok ve bu gun saat 5 te bursadan araba alıcam ne yapmam gerekiyor yani jandarmaya gittim polis çevirirse kaybettim dersin diyo anlamadım gitti adam dinlermi benim kaybedip kaybetmediğimi yazar cezayı neyse ben ne yapıcam yahu bi yarım saat bi saat sonra felan bursaya gidicem hatta bi 3 5 gün sonrada ankaraya dönücem hadi 3 5 güne çıkartırım ehliyeti o sorun deyilde ben bursadan gelirken polis çevirirse ne yapıcam ve bu ehliyeti yeniden çıkarmam için ne gibi belgeleri hazır tutmam ne gibi yerlere başvurmam gerekiyor ?
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi git bişi olmaz ya :D benim babanında ehliyeti param parça olmuştu adam kaç kere aydına gitti geldi polis cevirmiş 1 kere muanede yoktu ozaman demiş işte ceneza falan var bilmem ne saymış saymış bırakmış sonra :) 1 kereden bişi olmazz :PP
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
deamond benimde başıma gelmişti cüzdanı düşürmüştüm, gerçi helal paraydı sağolsun duyarlı bir vatandaş buldu getirdi ama en acil çaresini söyliyim sana kardeşim yola da gidecekmişsin. en yakın polis karakoluna git cüzdanını kaybettiğine dair beyanda bulun. onlar bir form doldurup veriyor sana (A4 kağıdının yarısı kadar bişey) işte o formda cüzdanın içinde nelerr olduğunuda soruyorlar ehliyetini yazdırırsın zaten. o belge yanında olsun resmi olarak gösterirsin işteozaman bişey olmaz. zaten senin bu işlemi eğer kimlik kartın falan varsa cüzdanının içinde zaten yaaptırman gerekir. yarın bigün biri bulur senin kimliğinle bişey yapar ihtimaline karşı seni muaf gösterir o belge. hatta o belgede saat kaç civarları hangi mıntıkada kaybettiğini yada çalldırdığını da yazıyorlar. gelelim ehliyeti tekrar ç.ıkarmaya. bence karakola başvurduktan sonra birkaç gün bekle. belki bende olduğu gibi birisi bulur getirir. bunun içinde trafiğe gidip başvuruda bulunuyosun +80 lira masrafı var kardeşim. işte tamda bu yüzden birkaç gün beklemekte fayda var
![]() |
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Geçmiş olsun kardesım bu konuda fazla bılgım yok aksam babam gelınce ısın tam ehemmiyetını ogrenırım
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Hallettim hallettim 67 liraya ehliyeti saatler içerisinde veriyorlar benim forograflar olmadıgı için yarına sarktı yarın öğlene dogru 2 adet fotoğrafla birlikte gidince cillop gibi bir ehliyetim olucak.
Cüzdanın içinde fazla bişi yoktu sadece bir banka kartı ehliyetim ıvır zıvır kartvizitler beyandada bulunmama gerek yokmuş yenisini çıkarttığım için diyeri zaten pasif duruma geçiyormuş hani birisi suç mahalinde bıraksa dahi önemi yokmuş neyse sadece 67 lira artı bide yarın çektirecegim fotograflar kadar zararım var şükürler olsun... |
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
hadı gozun aydın :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gecmıs olsun gozun aydın
|
|
![]() |
|
teşekkürler arkadaşlar...
|
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dün sabah Kütahya'dan Ankara'ya gittim ve akşamına geri geldim yolda hiçbir polis durdurmadı. Yollar genelde bölünmüş yol olduğu için hız sınırlarını aşmadığın ve trafik kurallarını ihlal etmediğin sürece ehliyet lazım olmuyor. :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |