![]() |
|
2000 model berlingo klima motoru aranmakta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 10:53 |
elinde olan varsa yada yardımcı olabilecek olan arkadaşlar varsa yardımları bekleniyo
efede yok murat abidede yok link vermeyin boşa :)) |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
murat abide nasıl olmaz, yoksa getirir sonuçda yedek parça değilmi :S
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elimde yeni model olarak var fakat aracınıza uyduğu konusunda tam emin değilim şöylede bişey var klima kompresörünün bağlantı yerleri aynı çünkü motorlar aynı bir tek soketi eski model olabilir sizinkinin oda eklenir isterseniz eskisiyle beraber gelirseniz yardımcı olurum
|
|
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
abi araç cankırıda kalmış karteli falanda deilmiş oda buraya geldi 1 araştır diye bakıyoz işte :)
|
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
abi araba burda olsa zaten sıkıntı olmazda ortaki ustalara şimdi alır gönderirsin falan filan yaparlar onun için riske girmek istemiorum adamlar karteli tamir etmişler 70 tl para almışlar murat abide 0 parça 80 tl tel açmış usta diyo o plastiktir :DDD:
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alüminyum karter zamanında çok pahalıydı şimdi indirimde ve bunun bilincinde olmayanlarda sıfırı pahalıdır diye hiç sormuyolar sormuyuncada böyle durumlar söz konusu oluyo dediğim gibi abi karter felan yeni modellerle aynı klima komprösörüde zaten kartere bağlanıyo bağlantı yerleri aynı yanı sonuç itibari ile bir tek soketi farklıdır oda eklenir
|
|
|
|
![]() |
|
tamam abi ben onu iletiyim ona göre görüşelim abi bide fiat verirsen sevinirim
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |