![]() |
|
ön düzen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 15:41 |
Selamlar arkadaşlar. Geçmiş bayramınızı tebrik ederim. aracımda ön düzende Bazı sorunlarım var madde madde yazayım tecrübeli olanlarınız yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
1-Düz yolda giderken hiçbir çukur ya da tümsek olmadığı halde aracım belli periyodlarla sanki bu yavaşlamamız için yollarda bulunan beyaz şeritlerden geçiyormuş gibi küçük zıplamalar yapıyor.
2- Geri gelirken durmak için frene bastığımda TAK diye bir boşluk sesi geliyor.
3- Arac durur vaziyetteyken direksiyonu çevirirken sanki bir yere takılmış da ordan çıkar gibi tak sesi veriyor
4- Aracım çukurlu yollardan geçerken şoför mahalinin alt bölümünden anahtarlık şıngırtısı gibi bir ses geliyor.
ARACIM PUG 106 XS 1998 MODEL 1.6
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 06 Eylül 2011 Saat 17:32 |
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon kutunda bir sorun olduğu garanti ön takımına baktırırken direksiyon kutuna da baktırırsan iyi olur geri giderken ki boşluk ve tak sesi salıncak ve rotillerden olabilir bende de vardı fakat bu salıncağı tutan bir parça var adını bilmiyorum fakat sökmek için paspasların altını açıyorsun 16-17 anahtar ile sıkıyorsun o vidaları da kontrol ettir ben komple ön takımı değiştirip sesi kesememiştim o vidaları sıktıktan sonra ses kesilmişti.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
%90 aks lalesinin bilyaları dağılmış dıreksıyon pompasının yagı azalmıs veya dıreksıyon kutusu yag kacırıyor olabılır şöför mahalının altından gldıgını soyledıgınız yer kontak olabılır 206larda kontak vıdası cabuk gevseyebılıyor |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
sifremi unuttum ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sifremi unuttum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun salincak burclarinda ve rotbasindan. Sag-sol her iki salincak burclarini ve rotilleri degistirin. Sol taraftan gelen ses yakin zamanda sag taraftan da gelecek o yüzden iki tarafida degistirin.
Eger kendiniz degistirecekseniz ayrintili anlatabilirim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |