![]() |
|
yardımınıza ihtiyacım var dostlarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2011 Saat 23:31 |
|
![]() dostlarım, şimdi bana "bu işin piri benim, elimden daha hiç iş kaçmadı" diyebilen oto teypçisi ya da elektrikçisi lazım ama elektronik bilgisi de olmalı. 2 sıkıntım var...
1. benim double din i (gören gördü zaten, görmeyenler için resimi de ekledim) göğse monte edip bağlantılarını yaptık. fakat cihazın "aracın direksiyon kumandasından koontrol edilebilme" özelliği olmasına rağmen elektrikçim bunu yapamayacağını söyledi. sonrasında yaptığım araştırmada doğru söylediğini anladım. fransız arabaları için geçerli değilmiş o özellik. tam vazgeçiyordum, aklım karıştı, sonuçta kablolu bağlantı var ve işinin ehli bi usta bunu becerebilir diye düşündüm. sonra öğrendim ki, bazı uçuk elektrikçiler bırakın bu işi sıfırdan devreler yapıp araca monte edebildiği gibi ne elektronik arızalara bile müdahale edebiliyorlarmış. acaba diyorum sizinde böyle bi tanıdık ustanız var mı ...???
2. orjinal cd çaların arkasından çıkan radyo anteninin ucu çok farklı yapılmış. yeni cihazıma uyduramadım. dönüştürücü falan hak getire... bu nispeten diğerinden daha kolay bi sıkıntı.
acaba diyorum, sizin de böyle bi tanıdık ustanız var mı ...???
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yok mu arkadaşlar sağlam bi ustanız...? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
söle sölemek gerek kardeş bazı typlerin ve bazı aracların direksiyon kumandası bire bir tutmamaktadır bu yüzden olmamaktadır....otomobil üreticileri sadece kendi adına typ firmalarına kendi adı ile ürettirmekte ve buda bazen farklılarlar göstermektedir SAYGILAR.....
|
||
![]() |
||
|
1. konu ıcın Pıoneer ve Sony teypler ıcın hazır devreler mevcut olması lazım. Takıldıgında dırek calısıyor. Ama senın teybın ıcın bırsey dıyemeyecegım. Bu noktada bılgım yetersız ve soyledıgın cılgınlıkta tanıdıgım elektronıkcı tanıdıgım yok. 2. konuya gelırsek orjınal anten kablosu mısal pıoneer veya sony teybe olmaz. benım daha evvel kullanmıs oldugum sony teybımın ıcınden cevırıcı adaptor cıkmıstı antenın ucuna onu takıp dırekt teybe takmıstım. hıcbır sıkıntı olmamıstı. bana kalırsa senınde o cevırıcı adaptore ıhtıyacın var gıbı.
|
||
![]() |
||
|
ben de diyorum ki nihayetinde bu bağlantı kablo balantısı.. ve teybin menüsünde direksiyon kumandası görev atama menüsü de varken, biraz kendine güvenen ve ne yaptığını bilen bi usta ile direksiyondaki kumanda kablolarını teybin arka çıkışındaki fonksiyon kablolarını direk bağlayabilirsek diye düşünmüştüm...
yoksa senin demek istediğini ben 2 ay önce geçtim zaten arkadaşım. yine ilgin ve alakan için teşekkür ederim...
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Allah Allah ılgınc merak ettım sımdı
![]() Genelde Avrupa tıpı ve japon tıpı dıyorlar sanıyorum. Mısal bızım orjınal teyplerın gırıslerı Avrupa tıpı. Dıger teyplerı takmak ıcın o cevırıcılerı kullanıyoruz kolay oluyor. Senın teypte uzak dogu urunu esasında ama neden boyle degısık bır tur secmısler anlam veremedım yanı... ![]() Düzenleyen CeCoLi - 06 Eylül 2011 Saat 00:56 |
||
![]() |
||
|
Bahsedildiği gibi sony pioneer clarion alpine gibi cihazların çeviricisi
mevcut hatta ben pioneer olandan sipariş verdim bugun. ISo bağlantısına
köprü gibi takılıyor ve ucuda teybe gidiyor. Bir forumda arkadaş
kumanda kolundaki modifikasyonla ve bir parça ile bu işlemi yapıyor .Ondan belki biraz bilgi alabilirsin.
Maili : cherno357@hotmail.com Telefonu(aramadım hiç) 05543022574 Bana işlemin nasıl yapıldığını anlatan bir pdf dosyası gönderdi burdan paylaşamıyorum https://rapidshare.com/files/3168500016/206-306-307_kumanda_kolunun_uygun_hale_getirilmesi.pdf Belki biraz yardımcı olur size |
||
![]() |
||
|
kumanda kolu dosyayı ben de açamadım. ama o arkadaşı aramayı düşünüyorum...
|
||
![]() |
||
|
Mehmet abicim gün içinde bir aksilik olmazsa yaklaşık 15 yıldır bu işi yapan ustamla görüşüp bilgi almaya çalışıcam,bu cihazlardan baya araca takmıştı,senin araca daha önce taktıysa mutlaka halleder,benim alarmda uymamıştı,bir şekilde ne yaptı ne etti halletti,inşAllah buna da bir çözüm bulabiliriz.Gelişme olduğu taktirde buradan bilgilendiririm seni..
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
güncell
|
||
![]() |
||
|
Bende 4 gözle aparatı bekliyorum eğer kameraman bulabilrsem videolu paylaşcam montajı
|
||
![]() |
||
|
abim bir türlü ulaşamıyorum,heralde numarası değişmiş,en kısa sürede o tarafa uğrayıp yüzyüze görüşmeye çalışacağım..Sana bu konuda yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım..
|
||
![]() |
||
|
Abi dediğim kişiyle görüştüm,navitech marka double din lerin bazı modellerine yapılabildiğini öğrendim. Ancak öncelik olarak model bilgisine tam şekliyle ihtiyacım var,ona göre yapılıp yapılamadığını öğrenebilirim,ayrıca fiyatı oldukça tuzlu diye duydum,yapılıp yapılamadığı bilgisi ile fiyat bilgiside alacağım..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |