Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardımınıza ihtiyacım var dostlarım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

yardımınıza ihtiyacım var dostlarım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MaximuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yardımınıza ihtiyacım var dostlarım
    Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2011 Saat 23:31

dostlarım, şimdi bana "bu işin piri benim, elimden daha hiç iş kaçmadı" diyebilen oto teypçisi ya da elektrikçisi lazım ama elektronik bilgisi de olmalı. 2 sıkıntım var...

1.  benim double din i (gören gördü zaten, görmeyenler için resimi de ekledim) göğse monte edip bağlantılarını yaptık. fakat cihazın "aracın direksiyon kumandasından koontrol edilebilme" özelliği olmasına rağmen elektrikçim bunu yapamayacağını söyledi. sonrasında yaptığım araştırmada doğru söylediğini anladım. fransız arabaları için geçerli değilmiş o özellik. tam vazgeçiyordum, aklım karıştı, sonuçta kablolu bağlantı var ve işinin ehli bi usta bunu becerebilir diye düşündüm. sonra öğrendim ki, bazı uçuk elektrikçiler bırakın bu işi sıfırdan devreler yapıp araca monte edebildiği gibi ne elektronik arızalara bile müdahale edebiliyorlarmış. acaba diyorum sizinde böyle bi tanıdık ustanız var mı ...???

2.  orjinal cd çaların arkasından çıkan radyo anteninin ucu çok farklı yapılmış. yeni cihazıma uyduramadım. dönüştürücü falan hak getire... bu nispeten diğerinden daha kolay bi sıkıntı.

acaba diyorum, sizin de böyle bi tanıdık ustanız var mı ...???
Yukarı Dön
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MaximuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 00:10

yok mu arkadaşlar sağlam bi ustanız...?

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 00:18
söle sölemek gerek kardeş bazı typlerin ve bazı aracların direksiyon kumandası bire bir tutmamaktadır bu yüzden olmamaktadır....otomobil üreticileri sadece kendi adına typ firmalarına kendi adı ile ürettirmekte ve buda bazen farklılarlar göstermektedir SAYGILAR.....
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 00:18

1. konu ıcın Pıoneer ve Sony teypler ıcın hazır devreler mevcut olması lazım. Takıldıgında dırek calısıyor. Ama senın teybın ıcın bırsey dıyemeyecegım. Bu noktada bılgım yetersız ve soyledıgın cılgınlıkta tanıdıgım elektronıkcı tanıdıgım yok.

2. konuya gelırsek orjınal anten kablosu mısal pıoneer veya sony teybe olmaz. benım daha evvel kullanmıs oldugum sony teybımın ıcınden cevırıcı adaptor cıkmıstı antenın ucuna onu takıp dırekt teybe takmıstım. hıcbır sıkıntı olmamıstı. bana kalırsa senınde o cevırıcı adaptore ıhtıyacın var gıbı.
Yukarı Dön
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MaximuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 00:39
Orjinalini yazan: ibrahim Aslan ibrahim Aslan Yazdı:

söle sölemek gerek kardeş bazı typlerin ve bazı aracların direksiyon kumandası bire bir tutmamaktadır bu yüzden olmamaktadır....otomobil üreticileri sadece kendi adına typ firmalarına kendi adı ile ürettirmekte ve buda bazen farklılarlar göstermektedir SAYGILAR.....
konuyu ya ben anlatamadım ya da sen anlayamadın arkadaşım. double dinin markası navitech. ve bu cihaz sadece fransız arabalarına takılamıyor. ustam bana honda ve volkswagen araçlarda yaptığı işlerin resimlerini gösterdi ve bu bağlantıyı yaptığını söyledi. ben de ithalatçı firmayı arayıp (navitech türkiye distribütörlüğü) sorunumu dile getirdim. ve direk araç markasını sordular. 407 dediğimde fransız arabalarında bu bağlantının mümkün olmadığını söylediler. yani sorun teyp veya araç değil.

ben de diyorum ki nihayetinde bu bağlantı kablo balantısı.. ve teybin menüsünde direksiyon kumandası görev atama menüsü de varken, biraz kendine güvenen ve ne yaptığını bilen bi usta ile direksiyondaki kumanda kablolarını teybin arka çıkışındaki fonksiyon kablolarını direk bağlayabilirsek diye düşünmüştüm...

yoksa senin demek istediğini ben 2 ay önce geçtim zaten arkadaşım. yine ilgin ve alakan için teşekkür ederim...
Yukarı Dön
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MaximuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 00:43
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

1. konu ıcın Pıoneer ve Sony teypler ıcın hazır devreler mevcut olması lazım. Takıldıgında dırek calısıyor. Ama senın teybın ıcın bırsey dıyemeyecegım. Bu noktada bılgım yetersız ve soyledıgın cılgınlıkta tanıdıgım elektronıkcı tanıdıgım yok.

2. konuya gelırsek orjınal anten kablosu mısal pıoneer veya sony teybe olmaz. benım daha evvel kullanmıs oldugum sony teybımın ıcınden cevırıcı adaptor cıkmıstı antenın ucuna onu takıp dırekt teybe takmıstım. hıcbır sıkıntı olmamıstı. bana kalırsa senınde o cevırıcı adaptore ıhtıyacın var gıbı.
dönüştürücü denedik cem. ama malesef dönüştürücünün iki ucu da uymuyo. çok acayip bi girişi var zaten... eminim gören herkes bu ne biçim bi bağlantı diyecektir. bi ara söküp, resmini de çeker paylaşırım... teşekkürler cem...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 00:55
Orjinalini yazan: MaximuS MaximuS Yazdı:

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

dönüştürücü denedik cem. ama malesef dönüştürücünün iki ucu da uymuyo. çok acayip bi girişi var zaten... eminim gören herkes bu ne biçim bi bağlantı diyecektir. bi ara söküp, resmini de çeker paylaşırım... teşekkürler cem...

Allah Allah ılgınc merak ettım sımdı Göz Kırpma

Genelde Avrupa tıpı ve japon tıpı dıyorlar sanıyorum. Mısal bızım orjınal teyplerın gırıslerı Avrupa tıpı. Dıger teyplerı takmak ıcın o cevırıcılerı kullanıyoruz kolay oluyor. Senın teypte uzak dogu urunu esasında ama neden boyle degısık bır tur secmısler anlam veremedım yanı... Confused

Düzenleyen CeCoLi - 06 Eylül 2011 Saat 00:56
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 01:04
Bahsedildiği gibi sony pioneer clarion alpine gibi cihazların çeviricisi mevcut hatta ben pioneer olandan sipariş verdim bugun. ISo bağlantısına köprü gibi takılıyor ve ucuda teybe gidiyor. Bir forumda arkadaş kumanda kolundaki modifikasyonla ve bir parça ile bu işlemi yapıyor .Ondan belki biraz bilgi alabilirsin.
Maili :
cherno357@hotmail.com
Telefonu(aramadım hiç)
05543022574

Bana işlemin nasıl yapıldığını anlatan bir pdf dosyası gönderdi burdan paylaşamıyorum
https://rapidshare.com/files/3168500016/206-306-307_kumanda_kolunun_uygun_hale_getirilmesi.pdf

Belki biraz yardımcı olur size
Yukarı Dön
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MaximuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 Saat 00:41
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Bahsedildiği gibi sony pioneer clarion alpine gibi cihazların çeviricisi mevcut hatta ben pioneer olandan sipariş verdim bugun. ISo bağlantısına köprü gibi takılıyor ve ucuda teybe gidiyor. Bir forumda arkadaş kumanda kolundaki modifikasyonla ve bir parça ile bu işlemi yapıyor .Ondan belki biraz bilgi alabilirsin.
Maili :
cherno357@hotmail.com
Telefonu(aramadım hiç)
05543022574

Bana işlemin nasıl yapıldığını anlatan bir pdf dosyası gönderdi burdan paylaşamıyorum
https://rapidshare.com/files/3168500016/206-306-307_kumanda_kolunun_uygun_hale_getirilmesi.pdf

Belki biraz yardımcı olur size
teşekkür ediyorum ilginize. baya bi dönüştürücü denedik ama onu da araştırıp bulucam. eğer verdiğiniz sipariş geldiyse ve hala takmadıysanız bi resmini paylaşırmısınız? en azından daha önce deneyip denemediği anlarım...
kumanda kolu dosyayı ben de açamadım. ama o arkadaşı aramayı düşünüyorum... 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 Saat 08:35
Mehmet abicim gün içinde bir aksilik olmazsa yaklaşık 15 yıldır bu işi yapan ustamla görüşüp bilgi almaya çalışıcam,bu cihazlardan baya araca takmıştı,senin araca daha önce taktıysa mutlaka halleder,benim alarmda uymamıştı,bir şekilde ne yaptı ne etti halletti,inşAllah buna da bir çözüm bulabiliriz.Gelişme olduğu taktirde buradan bilgilendiririm seni..
Yukarı Dön
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MaximuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 01:26
Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

Mehmet abicim gün içinde bir aksilik olmazsa yaklaşık 15 yıldır bu işi yapan ustamla görüşüp bilgi almaya çalışıcam,bu cihazlardan baya araca takmıştı,senin araca daha önce taktıysa mutlaka halleder,benim alarmda uymamıştı,bir şekilde ne yaptı ne etti halletti,inşAllah buna da bir çözüm bulabiliriz.Gelişme olduğu taktirde buradan bilgilendiririm seni..
bekliyorun hala...
Yukarı Dön
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MaximuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 23:50
güncell
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 00:30
Bende 4 gözle aparatı bekliyorum eğer kameraman bulabilrsem videolu paylaşcam montajı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 16:42
abim bir türlü ulaşamıyorum,heralde numarası değişmiş,en kısa sürede o tarafa uğrayıp yüzyüze görüşmeye çalışacağım..Sana bu konuda yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 07:57
Abi dediğim kişiyle görüştüm,navitech marka double din lerin bazı modellerine yapılabildiğini öğrendim. Ancak öncelik olarak model bilgisine tam şekliyle ihtiyacım var,ona göre yapılıp yapılamadığını öğrenebilirim,ayrıca fiyatı oldukça tuzlu diye duydum,yapılıp yapılamadığı bilgisi ile fiyat bilgiside alacağım..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 357 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107447 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1530 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3136 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9520 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8777 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 948 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 964 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1600 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55485 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1292 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2267 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 274 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2585 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2179 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16025 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English