![]() |
|
106 Quicksilver Hararet lambası yakıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sparco54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2011 Saat 23:05 |
Merhabalar;
Aracım 106 quicksilver sorunu uzun süreli devirli kullanım ve son hızlarda flaş çakması gibi hararet lambası yakması bu sorun can sıkmakta ve beni tedirgin etmekte acaba önemli bir sorunmu yoksa kullanımdan kaynaklanan bişeymi yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1,4 motor devamlı redline kullanmaya gelmez. Sakin kullanımda yakıyor mu?
|
|
![]() |
|
Sparco54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
sakin kullanımda yakmıyor sadece zorlama anında yakıyor
|
|
![]() |
|
Normal o zaman..
|
|
![]() |
|
gaza cok bastıgından yanıyordur bizim arkadasda var hiç sönmüyor...:):):):)
|
|
![]() |
|
Hararet müşürünü değiştirirsen yüksek devirde de yanmayanları var tam derecesini bilemeyeceğim ama araştırırsan bendekini değiştirdim neredeyse hiç yanmıyor.
|
|
![]() |
|
dediğin şekildeki bi uygulamada fan geç devreye girip daha fazla ısı ortaya çıkmış olmazmı ?
ben gti fanları takmayı düşünmüştüm bu sorundan dolayı ((:
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |