![]() |
|
Trafik Tescil ile ilgili? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2011 Saat 22:43 |
2.el araç satışlarında artık sadece noterin para aldığı söylendi bana. Aracımı yeni aldım yarın ruhsatı almaya gideceğim. Normalde 15 gün içinde almazsan trafik tescilden ikamet ettiğin adrese yollanıyor ve sadece 5 tl kargo parası ödüyorsun. Mantık olarak trafik tescile para verilmiyor ama yine de merak ediyorum son zamanlarda bunu tecrübe eden birisi var mı aranızda?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trafiğe gidip ücretsiz alabilirsin..
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece 70 tl noter parası verıyorsun baska herhangı bır ucret alınmıyor ruhsat kargoyla gonderılecekse o harıc :) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim. Peki randevu vs gerekiyor mu gidince ne diyeceğim? Kusura bakmayın ilk defa araba aldım prosedürü bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
yok randevuya gerek yok noterden aldığın belge ile gidip direk alıyorsun 2 dakka sürüyor zaten çıkarıp vermeleri sıra bile olmuyor genelde
|
|
emniyet kemersiz hayat değersiz
2001 model 206 1,6 xs 110 hp benzinli manuel kırmızı şeytan |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
hayır tabıkı herhangı bı sıra almıyorsun dırek notere gıdıp satısını alıyorsun bı kac gun sonra ruhsatını emnıyetten alıyorsun Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 05 Eylül 2011 Saat 22:49 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Çok sağolun millet :)
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
arkadaşların söylediği gibi çok basit bir işlem sıraya bile girmiyorsun trafik şubede. ama unutmamalısın ki ruhsatını almadan önce sigortayı yaptırmış olman gerekir.
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |