![]() |
|
arka cam fıskiyesi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fordtaunus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fordtaunus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2011 Saat 22:10 |
Arkadaşlar merhaba .Aracım peugeout 307SW .Ön camlardan su gelmesine rağmen arka cam fiskiyesinden gelmiyor.Arka fren lambasından hortumunu söküp baktım.Hiç su gelmiyor.Motor arızalı olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde peugeotların arka cam suyu motoru yokdur benım 206da mesela tum tesısat cekılı ama motoru yok :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belki hortumda tıkanıklık vardır bi hava tuttur yıkamacılar açıyor
|
|
emniyet kemersiz hayat değersiz
2001 model 206 1,6 xs 110 hp benzinli manuel kırmızı şeytan |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
o benimde dikkatimi çekti benim aracım 306 arkada var ama su atmıyor müsait bir zamanda bende bakıcam motor felan varmı diye...
|
|
![]() |
|
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
bende 206 xs var su fışkırtıyordu sonra su atmamaya başladı bıcı bıcıya götürdüğümde hortumdan tanzikli su tutturdum sıkıntı kalmadı belki aynı sorundur denemekte fayda var bence
|
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
benim arka camdada aynı sıkıntı var tam fıskiyeli atmıyor sadece su döküyor :S yani hortumla su tutar gibi oluyor akıyor gidiyor :S
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
ahmet_koyuncu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
Benim problemim de ön cam yıkayıcısı ile ilgili. Ne zaman camı yıkasama içeriye çok kötü bir koku siniyor. Büyük ihitmalle su haznesinin içinde küf v.b oluştu temizlemek gerek ama kaputun içinde göründüğü kadarıyla hazne elle ulaşılamayacak bir yere konuş. Aracım 306 bu arada. Konuyla ilgili çözüm tavsiyesi olan var mı acaba?
|
|
306 1.8 xt - 2000 model
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
arkadaşlar;hazır konu açılmışken benim 307nin arka cam suyu deposunu bulamadım öndeki depodanmı alıyor suyu???
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Evet.
|
|
![]() |
|
evet tek depo var aynı depodan alıyor suyu sadece motorları farklı
|
|
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Senin araç 106 galiba. 106'larda arka cam fıskiye şeklinde değil diye biliyorum çünkü benim araçtada aynı. Su atan kısım camın üstünde bir noktada ve su kendi gideriyle akıyor. |
|
2000 1.4 106 Quiksilver
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
fıskiyede de tıkanıklık olabilir. Hava tuttur belki düzelir.
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
eyvallah speedark kardeşim...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Arkadaşlar maalesef 307'nin silecek suyu deposu hatta deponun uzatma hortumu alelade tutturulmuş bi vaziyettedir. Çoğu araçta bu hortum çıkar, siz su doldururken so yere boşalır:)
Bir diğer durumda çoğu kullanıcının su deposuna bildiğimiz çeşme suyu koymasıyla fıskiye uçlarının kireç tutması ve deponun yosunlanması neticesinde tıkanması sebebiyle tam olarak işlevini yerine getirememesidir ki bu sorunu depoya koyduğumuz suyun en azından bir kısmını "cam suyu" koyarak halledebiliriz. Böylelikle hem fışkırtmalarınız tıkanmaz, hem deponuz yosunlanmaz hem de böcek, sinek vs kuruntuları leke yapmadan silecekle bile camınızdan akar gider, görüşünüz bozulmadan sinir bozucu lekeler olmadan keyifli bir yolculuk yaparsınız....:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |