![]() |
|
206 xr hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafa206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 14:02 |
206 XR HARARET SORUNU!
Arkadaslar arabayı alalı 2 ay oldu.sımdıye kadar hıc bı sorununu gormedım.bayram ıcın tatıle gıderken yolda anıden hararet tavan yaptı ve stop dugmesı yanmaya basladı.arabanın kaputunu actım 5 dk olmadan hemen hararet ındı.15-20 dk daha normal gıderken anıden tekrar hararet gostergesı tavan yaptı ama arabayı durdurmadan hararet kendı kendıne hemen dustu. bu bı kac defa daha oldu.sizce nedenı nedır??ve bu peugeot 206 Xrlerın yakıt tuketımı nasıldır? herkeze ıyı gunler..
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 05 Eylül 2011 Saat 13:17 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana kalırsa hararet artmıs degıl sadece gosterge olayında bır sıkıntı var. elektronık olarak bır hata olusup sankı hararet yapmıs gıbı bır uyarı verdı. esasında hararet yapmamıstı. cunku yapmıs olsa buharlar cıkması gerekırdı
Bu arada """forum kuralları""" geregı oncelıkle kendınızı uygun sekılde tanıtmanız gerekır.
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
mustafa206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam kardes sımdı kendımı tanıtıyorum.pekı bu sorun cozumu hakkında bı bılgın varmı?
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bende de 206 var ve hararet sorunu vardı. Özellikle şehir içi yoğun trafikte dur kalk yapınca yada şehirler arası yokuşlu yollarda aracı zorlayınca oluyordu ve stop uyarısı veriyordu. Fan ilk devirde devreye girmiyor dediler termostatı ve fan müşürünü değiştik. Şimdi iyi ama yine de aşırı zorlama olunca ibrenin dibe vurduğu oluyor. Fransız arabaları sıcağı seviyor diyorlar citroen'i olan bir arkadaşım var oda hararetten şikayetçi. Şimdi eskiye nazaran oldukça iyi ama tamamen sorun çözüldü mü hayır.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
benım araba hararet gosteriyor fakat kardes arabada cekmede hızında bı degısme yok
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
acaba müşür mü arızalı
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bende çekişte herhangi bir sorun yoktu ama hararet stop uyarısı verince insan korkuyor. Dediğim gibi sende müşürlere falan bi baktır. Fan birinci devrede açılmıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
tamam arkadaslar musure ve fana baktıracagım.baktırınca sızı bılgılendırırım.konuyla ılgılendıgınız ıcın tesekkurler :)
|
|
![]() |
|
kralcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
sorununuz düzeldi mi? aynı sorun bendede vardı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
kardes hala tamırcıye goturmedım ama sorun dezeldı sanırım.bu sorun galıba marsa basmadan once kontagı cevırınce solda hava yastıgı ısıgı var.ben onun sonmesını beklemeden once calısıtırıyordum bu sorunu gostermeye basladı.ama sımdı ısık sondukten sonra calıstırıyorum Allaha sukur bıdaha hararet gostermedı.Pekı sen beklıyomusun sonmesını?
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Aynı sorunu bende yaşadım hararet müirü kafasına göre yükleip alçalıyor ve fanı açıp kapatıyordu
Çözüm:Peugeot servite yeşil mişür diye geçen mişürün değişmesi ile çözüme kavuşmuş bulunmaktayım :) Saygılar sevgiler |
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hararet şakaya gelmez dikkat etmek lazım baktınız durum kötüye gidiyo fan açılmıyo klimayı açın fanı son kademede açtığı için soğutur biraz suyu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
tamam kardes. Allaha sükür boyle bı sorun olmadı tekrar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |