![]() |
|
cam kaldırma modülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhammed43040 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 10:59 |
slm arkadaşlar 307 aracımın cam kaldırma modülünde bi arıza var sanırım akü kutup başlarını söküp yeniden taktım anahtardan uzun süre bastığımda tüm camları kapatan sistem şimdi sadece arka camları kapatıyor sizce nedendir teşekkürler.
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutup başlarını söküp taktığından oluyormuş. benim aracımda çalışmamıştı. bilgisayara bağlatıp yeniden tanıtman gerekiyor sanırsam.
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
muhammed43040 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
![]() ![]() ![]() ![]() |
tilbe307 ilgilendiğin için teşekkürler sorunu cözdüm resetlenmesi gerekiyormuş resetledim oldu
|
|
![]() |
|
hasan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2010 Konum: BURSA/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
|
|
2005 Peugeot
307 1,6 hdi xs 110 ps (A rh+) 545 449 00 77 |
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
arkadaşım resetleme işini nasıl yaptın?benim de arka camlar kapanıyo ama ön camlar kapanmıyor..
|
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eger camlarin kapanmama nedeni aku kutup baslarinin sokulmesi ise, sunu buyuk ihtimalle soyleyebiliriz ki kutup baslarini cikarirken 3 dakika kurali uygulanmamis demektir.
Camlari resetleme islemi soyle yapilabilir. Umarim ise yarar: Anahtari kontaga yerlestirin. Camlari tam olarak acin(asagi indirin). Camlari tam olarak kapatin. Anahtardaki butona bir kac saniye basili tutun. Anahtari kontaktan cikarin. Anahtarin kontaga tekrar yerlestirin. |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
bu cam kaldırma işini 206 XT'lerde yapıyormu?yapıyorsa öpücem bu arabayı
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
yemedi.indim denedim camlar oralı bile değil :)
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
ahmisk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Sigortalarını kontrol ettiniz mi?
|
|
307 XT 1.6 BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
butonlara cam açma konumunda basılı tutarak kontağı açın 3 saniye bekleyin ve cam kapama konumuna getirerek 3 saniye basılı tutun düzeliyor.
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu özellik 206 XT lerde de varmı arkadaşlar bende merak ettim şimdi
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |