![]() |
|
İyiki doğdun ^^spedyy^^ Resimler 1.sayfada |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 00:54 |
Ahmet abicim nice mutlu beraber yıllara iyiki doğdun
![]() ![]() ![]() bugun bana suprız yapan cecolı-albay-platinium-hakan83-burak52 ve haberı olupta gelemeyen tum arkadaslarıma canı gonulden tesekkur ederım ınanın cok mutlu ettınız bugun benı allah dostlugumuzu abı kardeslıgımızı daım etsın kopmamak ve boyle guzel gunlerde artı her fırsatta beraber olmak umıdıyle sızlerı sevıyorum ıyıkı varsınız ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 ![]() By ahmetsemizz at 2011-09-04 Düzenleyen AlbaYDemircaN - 05 Eylül 2011 Saat 00:54 |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyiki doğdun nice mutlu yıllara. . ..
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Senide arabanıda seviyoruz Ahmet abiiii
![]() ![]() |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Gönlünce bir yaş diliyorum Ahmet'im..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
kardeşim iyiki doğdun iyiki varsın nice senelere
|
|
![]() |
|
burak kardesım hanı sunu gercek ve yurekten soyluyorum ne mutlu banakı sızler gıbı kardeslerım ve abılerımm var cok tesekkur ederım gercekten cok sevındım tesekkurler kardesım saol var ol
|
|
![]() |
|
saol topram eksık olma |
|
![]() |
|
abi yeni yaşın sana sağlıklı mutlu ve bol kazançlı günler geçirmene vesile olmasını dileğiyle.iyiki doğdun speedy
![]() |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
abicim asıl sen sağol var ol herşey için çok teşekkür ederim :) geldin yanımıza yedik eğlendik yüzdük ve senin gibi iyi bir abi kazandım ben teşekkür ederim ellerinden öperim
![]() |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
sunroof um olmasada tesekkur ederım kardesım ıyıkı varsınız ıyıkı beraberız tesekkurler |
|
![]() |
|
saol abım eksık olma cok tesekkur ederım
|
|
![]() |
|
tesekkur ederım dıncerım sızde ıyıkı varsınız
|
|
![]() |
|
Ahmeeeeeeeeeeetttt bekleme yapma 26 yasına devam eeeeeeeettttt
![]() Albaaaaaaaaaaayııııııımmmm
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saol kardesım benım
|
|
![]() |
|
kardesımsın olurmu ole burak estafurullah ben okadarda yaslanmadım gozlerınden operım senı allah razı olsun senden koc kardesım sevılıyosunuz ne mutlu bana 2.aılem sızlersınız
|
|
![]() |
|
anlasıldı tamam abı sevıyorum sızı saolun var olun hep beraber nıce mutlu yıllara gunlere pasam
|
|
![]() |
|
Ahmetçim Gelmişini Geçmişini Yeni Yaşında Mutluluklar Dilerim....
Ameeeeettt ... Devam Et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nice yaşlara :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Vayy Ahmet abim doğum günün kutlu olsunnnn
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ahmetciğim iyiki doğdun iyiki varsın he (:
nice daha mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere kardeşim (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |