![]() |
|
307 benzin göstergesi kalkmıyor.Yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 20:09 |
307 aracımın benzinini dibine kadar bitirdim ne kadar yakıyo diye ölçmek için sonra 30tllik benzin aldım gösterge olduğu yerde kaldı hiç kalkmadı benzin pompasının olduğu yerdeki soketi çıkarıp taktım ama fayda etmedi bu sorunu yaşayanınız var mı? Şamandramı bozuktur acaba eğer neyin arızalı olduğunu biliyorsanız maliyetinide söyleyebilirseniz sevinirim.Birde bir usta bu pejolar 7,5 litrenin aşağısındaki benzinleri tanımaz demişti saçma gelmişti doğruluk payı varmıdır 100 tllik benzin alsam düzelme şansı var mı.
Not: geçenlerde de olmuştu usta soketi çıkarıp taktı koltuğun altındaki kapaktan vurdu falan düzemişti Düzenleyen altantezcan - 03 Eylül 2011 Saat 20:14 |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen öyle arkadaşım koy üzerine bir 20 tl.lik benzin bak nasıl kendine gelecek ibre.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet 7 litre olayi dogrudur. Ancak bunu toplamda hesap etmek yanlistir. Yani sn. Haksen016'nin dedigi gibi 20 tl lik daha benzin alirsaniz yine oynamayacaktir. Tek seferde 7 litre veya yukarisi koymaniz gerekiyor.
|
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
valla bendede aynı 100 tl koyunca düzeliyor
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Hmm verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bende şamandıra falan bozuk sandım gene masraf çıkacak diye üzülmüştüm ilk defa bu araçta duydum böyle bişey şaştım kaldım :S hepinize iyi geceler:)
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Bende de olmuştu. Arkadaşa vermiştim arabayı 20-30 tl lik kaç kere koymuş ibre kalkmamış. Sonra tekrar tekrar tık yok :)) Bilmiyoruz ya ben de bilmiyordum bu olayı. Sonra kendim 50 tl lik koyunca ibre yarım depo çizgisini geçmişti.
|
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
|
şenol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: EVLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
AYNI ŞEY BENİM BAŞIMADA GELDİ.DEPOYU TAM FULL YAPTIM SORUN ORTADAN KALKTI.
|
|
![]() |
|
canberk307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canberk307
20 liradan sonra ışığı sönüyor diye biliyorum
|
|
307
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yanlış,
en az 7 litre almak gerekiyor yaklaşık 32-35 TL lik benzine tekabul ediyor.
yani 4 kere 10 TL alırsanız oynamaz önemli olan tek seferde almak gerekiyor,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Saçma sapan bir gösterge sistemi var bu araçta. Hele ki uzun yolda lpg ile giderken, benzin tüketiyormuş gibi gösterge düşüyor. Bunun için düzelir umuduyla psa modül taktırdım yine aynı tek fark kafasına estiğinde gösterge tekrar olması gereken yere geliyor. Bu arada benzine boyuna zam geliyor 20tl ye alacağınız benzini hesap edin artık:)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yarım deponun üzerindeki ilk çizgide ibrenin duracağı kadar benzin var depoda. Geçen 388km yol yaptım. Yolculuk esnasında bir defa kırmızıya kadar geldi ancak durup yeniden yola çıktıktan sonra geri kalktı ibre ve bir daha hiç yarım deponun altına inmedi. Yarım depodan düşecek dediğim esnada tekrar yükseliyor. Sanırım biraz fazla benzin bulundurunca ibre kendini düzeltiyor.
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
bu tip bir durumla karşılaşan var mı diye bakınıyordum ki bu konuda yalnız değilmişim. depoda az biraz mazot varken yolda kalmıyım diye 20 lira mazot aldım. libre hiç oynamadı. tuzla'dan pierre loti'ye ordan da tophane'ye gittim. 20 lira almış olmama rağmen tophane'de benzin göstergesi yanmaya başladı. trafiğin yoğun olduğu saatte bir aksilik olmasın diye beşiktaş'ta 20 lira daha attım libre'de yine hareket yok.
yani bu kısma kadar 20+20=40 liralık mazot oldu depoda. bir kere daha başıma geldiği için ikinci yüklemede pompacı "abi sen yola çık yolda o yukarı çıkar" demişti ve dediği gibi olmuştu. yine yolda yükselir diye tahmin edip köprü trafiğiydi derken yine libre ışığı yanmaya devam etti. hiç sönmedi yani ve çok sinir bozucu bir durum olduğundan göztepe'de benzinciye girip 10 lira atıyım oynar belki dedim. 10 lira yükledim oynamadı, hemen sonra 20 lira daha mazot aldım yine oynamadı. şu an arabada 70 liralık mazot var ve 100 km yapmadım bile ama mazot ışığı yine yanıyor. biraz kullandıktan sonra tek seferde en az 7 litre alıcam ve yarım depo benzin göstericek biliyorum. yani bir kaç arkadaşın dediği gibi 10'ar 10'ar veya 20'şer 20'şer yüklemeyle oynamıyor.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
benim 306 da hiç çalışmıyordu sanayide elektirikçi arkadaş söktü pompa ile birlikte şamandıra var basit bi sistem ama her türlüde 7 litreyi gösterecek bi sistem 307 de farklıysa bilmem iki oynadı düzeldi saten benim hep anca 7 -10 litre arası yakıt göstermese bende göstermez
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |