![]() |
|
206 sedan veya rc tampon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 15:52 |
arkadaşlar merhaba.aracıma çıkma 206 gtı-rc veya sedanlarda bulunan petek ağzı geniş sisli tamponlardan yaptırmak istiyorum.
sahibinden com da çıkma sedan tamponu sisli 200 tl fiyat çekmişler. sedan tamponlarının gtı ve rc den farkı yok gibi geldi bana. bu tamponu alsam boyası-sis farları ve elektrik işçiliği ile birlikte bana neye mal olur?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamponuydu Sis Farlarıydı Izagrasıydı Boyası Montajı Toplam : 500 Türk Lirasını Gözden Çıkarmanda Yarar Var...
![]() Sana Lazım Olan Parçalar... Tampon Bandı; ![]() GTI Tampon ![]() Izgara ![]() Sis Far ( GTI Sis Farı ) ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 03 Eylül 2011 Saat 16:34 |
|
![]() |
|
peki sis farları sinyal kolundan çalışabiliyor mu yoksa ayrı bir buton mu yaptırmam gerekiyor?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anladım yine de bilgiler için teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Ben yaptım orijinal sis kumandası ile yakılıp söndürülüyor. Birinci çevirmede ön sis ikinci çevirmede arka sis açılıyor. |
|
![]() |
|
![]() |
|
burak206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
ben de aynı tampondan arıyorum hatta bugun sanayide buldum gti tamponu 150liraya bıraktı fakat kırmızı renkteydi benim araç beyaz boya masrafıylada uğraşmamak için almadım.sislerin tanesine de 65 lira dedi (sisler sıfır).fiyatlar bu aralarda haberin olsun maverick
|
|
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp
|
|
![]() |
|
Şahin Peugeot Orjinal Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |