![]() |
|
Lütren fikir verebilirmisiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ToBeCoNtiNuED ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ToBeCoNtiNuED
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 04:47 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-motor-performans-isteyenlere-3-0-7-1-6-hdi-57823538/detay/
bu arabayı almayı düşünüyorum ama fiyatı ucuz geldi biraz yoksa ben mi yanılıyorum bu model 307 lerin fiyatlari tahmini olarak ne kadar ? yardımcı olursanız sevinirim :)
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk olarak o plaka neden kapalı tramerden sorgulanmasındamı korkuyo ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
temız duruyo ama resımler ozellıkle gece cekılmıs tam net bısey denemez
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
arayıp sor almayı düşünüyorsan buradan söylemek yanlış olur kaportaya bı bakılması gerekır motoru bakılması gerekır sonra dıyebılırız zaten yeterlı bı acıklama yok :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
hasan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2010 Konum: BURSA/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
o aracın ön tanpon ön kaput boyalı sağ camurluk denişmiş önden kazası var kapılarda boya var gibi yani bel altı kople boyalı sayılır ekstra bi özeli yok kilometresine bi şey diyemicem fiyatıda düz yapar bence normal boya takıntın yoksa motorunu turbosunu vsvs iyi bi ustaya gösterdikden sonra alına bilir
|
|
2005 Peugeot
307 1,6 hdi xs 110 ps (A rh+) 545 449 00 77 |
|
![]() |
|
ToBeCoNtiNuED ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ToBeCoNtiNuED
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı bugun gittim gördüm ön kaput ve tampon degişmiş sağ önden kaza yapmış dediklerine göre ama bi teste sokmak lazım turbo ve motor icin ama kazalı demesi sogutmadı desem yalan söylerim :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |