![]() |
|
dönüş yolu... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 05:50 |
|
Bugün yola çıkacaklar; aman dikkat! Allah hepinizi korusun. Yolunuz açık olsun. Emniyet kemerinizi takmayı, yola dinlenmiş olarak çıkmayı ve farlarınızı yakmayı unutmayınız. Hepinize kazasız belasız yolculuklar...
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cok dogru ve yerınde bır paylasım. Tesekkurler... Her bayram sonrası oldugu gıbı yollarda sık kazalar oluyor.
Cumleten Allah a emanet olun. Geç gelin ama sağ salim gelin...
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
önemli bir noktada burası az yol kaldı dinlenmeye gerek yok gibi saçma işlere yapmayalım en fazla 1 saat geç gidersiniz daha fazlası değil Düzenleyen 34sea45 - 04 Eylül 2011 Saat 02:29 |
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
hoşgeldiniz...
|
||
![]() |
||
|
Öncelikle herkese selamlar bende bugün ailemle Bayram tatili için gitmiş olduğumuz memlektimizden(Ordu'dan) dönerken yollar güzeldi.Bolu Allah'a şükürler olsun kaza bela yoktu yollarda.
|
||
![]() |
||
|
Ben de bugün dönüş yaptım. Yollar fenaydı. Hele ki Topçular feribot sırası varya anlatılmaz, yaşanır..
Yarın yola çıkacaklar, dikkat!
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
allah korusun günceli
![]() |
||
![]() |
||
|
eyvallah hüseyinim... gönül isterki, hiç kaza olmasın, kimsenin burnu bile kanamasın... ama şimdiden 140 dan fazla kazadan dolayı hayatını kaybeden vatandaşımız var...
hani belki de bizden biri de bu mesajı görür, yolda giderken aklına gelir, biraz hız keser, belki de o sayede bi kazadan kurtulur...
|
||
![]() |
||
|
Çok düşüncelisin abi helal sana
|
||
![]() |
||
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
bu arada sık sık mola vermeyi unutmayalım. |
||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
||
![]() |
||
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
bende 1500 km den fazla yol yaptım en fazla arada 130 u gordum ama genelde duble yolda 110 tekli yolda 90 ı gecmedim evet asırı hız sakıncalı gec git ama sağlıklı git
herkeze kazasız belasız surusler.. |
||
![]() |
||
|
amman dikkat günceli
![]() |
||
![]() |
||
|
Kesinlikle Dönüş Yolunda Aşırı Hıza Müsade Etmeyelim...
Geç Geldin Desinler Geçmiş Olsun Demesinler... |
||
![]() |
||
|
evet arkadaslar lutfen yavas bende 900 km yol geldım bayramın 2ci gunu trafık cok yogundu emlıyet kemerım takılı ve 90 km hıc bır sekılde gecmedım ve gelecegım yere geldım.ha erken ha gec saglam varmak önemlı.. lutfen dıkkat...
|
||
![]() |
||
|
merhaba dostlarım. hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. fakat şuan gözardı edilemeyecek bi konu var...
bayram bitti, tatil de bitiyo... dönüş yapacak, uzun yola çıkacak dost ve arkadaşlarım, lütfen daha dikkatli, daha yavaş olun !!! gaza basarken sizden beklentisi olanları, sizin üzerinizde hakkı olanları da düşünün... Allah korusun, kötü bi haberle sarsılmak istemiyorum !!!
Allah'a emanet olun...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |