![]() |
|
206 Mı? Acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onurn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2011 Saat 21:41 |
Merhbalar arkadaşlar. Otomatik Max 19bin civarlarında araç bakıyorum.
Şimdi elimde iki seçenek var en azından. Yardımlarınız bekliyorum ![]() 1. Seçenek : Mitsubishi COLT 1.3 Invite 2005 Model 73.000 km Otomatik 17.000 TL Aracı plakasından sorgulattım hiçbirşey çıkmadı. 2. Seçenek : Peugeot 206 1.4 X-Design 2006 Model 58.000 km Otomatik 18.000 TL Plakadan sorgulattığım da 3 adet kaza gözüküyor. 1000 TL, 1200TL, 1900TL olarak Şimdi hangsini tercih etmeliyim ? 206 tam otomatik mi ? yokuşlarda kaydırır mı ? Tip olarak düşündüğümde kesinlikle 206 ama bana çok sorun çıkartır mı ? Birde böyle düşük miktardaki kazalar neye işaret ediyor ? Acıkcası colt a vereceğim para çok gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz ?? Önerilerinizi bekliyorum acilen.. |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
once kendinizi tanitirmisiniz arkadasim daha sonra sorulariniza ii cevaplar bulabilirsiniz...!!!!
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
onurn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kusura bakma kardeşim; fakat birazcık acelem vardı..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
yazdım arkadaşlar. biraz aceleydi dediğim gibi bir araç daha buldum. temiz gibi. karar veremiyorum o araçta. 206 1.4 xt otomatik 59bin de daha
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
colt taş gibi arabadır.sorun çıkarmaz.arac hemde otomatikmiş.ben japondan kullanırdım tercihimi.
|
|
![]() |
|
206 derim şase sağlamsa
|
|
![]() |
|
açıkcası beni de tipinden başka beni etkilenyen birşeyi yok 206ının :) bir de sunroof u var. bunlar için değer mi sizce
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ne yaparsan yap ama acele etme.
|
|
![]() |
|
Alacağın aracın markasi önemli değil sadece kazalı araba alma derim..
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
toplamda 4100 tl gibi bi masraf yapılmış bu kazalar nerden öndenmi yandanmı yoksa ufak kazalarda servis te ücretmi şişirilmiş önce bunlara bi bakmak lazım göz göre göre dağılmış aracı almaya gerek yok ayrıca aradıgınız kriterleri belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz mesela
otomatik dizel hb sedan gibi kriterlerinizi söylerseniz forumda aracını satan arkadaşlarımız var ve araçları gerçekden çok temiz |
|
![]() |
|
sonradan bulduğum 1.4 xt de sadece 2 çarpma gözüküyor. satan adam da sağ ön çamurluk boyalı başka da birşey yok dedi. aradığım araç hb benzinli otomatik düşük km
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
acele etme arac alırken acele ettıgınde zararlı cıkarsın bekle daha temız bır 206 bul derım saglamlık bakımından guzel aractır Mitsubishi de guzel aractır ama ılla 206 dıyorsan baska bır arac al bence bıle bıle kazalı arac almayı kımse ıstemez satarken cok basın agrır
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
ben 206mı alırken 4 ay araştırdım sonra aldım yani ben 4ay beklediysem sende bekleyebilirsin diye düşünüyorum. araştır düşün taşın öyle karar ver ve al |
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
34fe143 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
sağlamlık olarak tabiki COLT
ama yedek parça olsun satarken olsun 206 daha iyidir ;)
|
|
206 HDi XT İblis Kırmızısı ...
ŞAHİNOĞLU |
|
![]() |
|
calpsize ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
206 derim ancak önerdiğin araçta bayağı bir hasar var gibi onun için acele etme temiz bir 206 bak derim.
|
|
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |