![]() |
|
Klima kaçagı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2011 Saat 18:22 |
Arkadaslar 1 yıl once falan bırden klımanın gazı bıttı ama bıkac gun ıcınde neyse sonra gıttım bı yerde tekar doldurttum 2 hafta sonra kacak varmı dıye kontrole gıttım ama hersey normaldı ustunden 7-8 ay gectıkten sonra tekrar aynı seyı yasadım 1 hafta once normal calısan klıma soguk uflememeye basladı yenıden ustaya gıttım kontrol ettı kılcal bı kacak olabılır gazı azalmıs dedı....Ne yapmam gerekıyo usta bu kacak konusunda cok mantıklı acıklama yapmadı yardımcı olursanız sevınırım
|
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O işten iyi anlayan birisine götürmelisin bence.. Kaçak varsa istediğin kadar gaz bastır yine kaçacaktır. O kaçağın bulunması lazım..
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildiğim kadarıyla içine farklı bir gaz dolduruyorlar ve o kacağı kapatıyor sonra boşaltıp klima gazı basıyorlar.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |